Kızlar saçlarım siyah ama çok sıkıldım, yaz da geldi, kuaföre de beş bin vermek istemiyorum. Evde neyle açabilirim, en yıpratmayan, en etkili açıcı markası veya açan olduysa kahveye veya kumrala çevirmek istiyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar saçlarım siyah ama çok sıkıldım, yaz da geldi, kuaföre de beş bin vermek istemiyorum. Evde neyle açabilirim, en yıpratmayan, en etkili açıcı markası veya açan olduysa kahveye veya kumrala çevirmek istiyorum
Cevap
2Cevap
Önce aç aşama aşama. Ardından boya. Yıpranmasını önlemek için ise turuncu saç proteini kullan
Saçlarını boyayla siyah yaptıysan sosyal medyadan saç akıtma yöntemleriyle açabildiğin kadar açtıktan sonra istedigin kahve boyayı yapabilirsin benim saçlarım koyu kahve ancak kendimden bir ton açık kahve ile boyadıgımda hemen acılmıstı ve istediğim renk olmustu acıkcası
Bende düşünüyorum ama farklı bişey çıkar diye korkuyorum
Acici tehlikeli saclarini yakabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, saçlarını değiştirmek istemen çok doğal ve harika bir fikir! 💖 Ama siyah saçtan kahveye ya da kumrala evde dönmek çok dikkat gerektiren bir süreç, biliyor musun? 😱 Saçının yapısına göre çok yıpranma, hatta istenmeyen turuncu yansımalar oluşabilir. İlk aşamada bir uzmana danışman veya kuaförden destek alman bence en sağlıklısı. 🙏 Eğer yine de kendin denemek istersen, düşük volümlü bir açıcı toz ve oksidan setiyle çok dikkatli olmalısın ve küçük bir tutamda deneme yapmalısın. Güzelliğin riske atılmasın! ✨