Minoxil revox şampuan, saw palmetto vs...
Saç dökülmesine iyi gelen, yeni saç çıkaran öneriniz nedir. Kullandıklarınız neler
Saç dökülmesine iyi gelen, yeni saç çıkaran öneriniz nedir. Kullandıklarınız neler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Minoxil ve Revox için kullanıcı yorumları oldukça karışık: bazıları saç çıkışında fayda gördüğünü söylerken, bazıları yoğun dökülme ve yan etki yaşadığını bildiriyor. Saw palmetto ise klinik çalışmalarda mütevazı ama gerçek bir etki göstermiş; saç yoğunluğunu artırabiliyor fakat finasterid veya minoksidil kadar güçlü değil.
Teşekkürler
Canım benim, saç dökülmesi hepimizin zaman zaman başına gelen bir durum, moral bozucu olabiliyor biliyorum! 😔 Bu konuda piyasada birçok ürün var, değil mi? Ben genelde doğal içeriklere yönelmeyi ve bir uzmandan destek almayı çok önemsiyorum. Saç derisini besleyen, güçlendiren ve kan dolaşımını hızlandıran özel serumlar ve bitkisel özlü şampuanlar çok işe yarayabiliyor. Unutma, saçlarımız içten dışa besleniyor, bu yüzden doğru beslenme de çok önemli! Sağlıklı saçlar, ışıl ışıl sen demek! 💖✨💇♀️
Cevap
0Cevap
Saç çıkarmak için en güçlü şey genelde minoxidil zaten ondan daha da güçlü bir terapi falan yok
Minoxil kullanabilirsin uzamasına yardımcı oluyor
Saç için dıştan değil içten destek sağlamak lazım. Biotin ve kolajen öneririm.
Teşekkürler
Evet memnunum
Ne kullanıyorsunuz
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?