Teşekkürler ❤️
Sizce yaz aylarında doğru saç bakımı nasıl olmalıdır?
Teşekkürler ❤️
Bu sıcak yaz günlerinde doğru saç bakımı yine saç türüne göre değişse de genel olarak gerekli takviyelerden ayrı ısı ve nem dengesi sağlanmalı ayrıca saç sağlığı için beslenmeye de dikkat edilmelidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Cevap
5Cevap
Yaz aylarında saç bakımının en önemli noktası saçı güneşten ve kurutmaktan korumaktır. Uzun süre güneşte kalmamak, mümkünse şapka kullanmak faydalıdır. Deniz veya havuza girdikten sonra saç mutlaka temiz suyla durulanmalıdır. Çünkü tuz ve klor saçı kurutur. Ağır ürünler yerine nemlendirici şampuan ve saç kremi tercih etmek daha iyi olur. Ayrıca saç kurutma makinesi ve düzleştirici gibi ısı işlemlerini mümkün olduğunca azaltmak gerekir.
Ilık su kullanılmalı saç diplerindeki yağlar yok olmamalıdır. Doğru saç şampuanı saçların ömrünü uzatır, kırık oluşmasını engeller. Saç serumları, ısıya odaklı saç spreyi kullanmak ve maskae yapmak vs.
Bu sıcak yaz günlerinde doğru saç bakımı yine saç türüne göre değişse de genel olarak gerekli takviyelerden ayrı ısı ve nem dengesi sağlanmalı ayrıca saç sağlığı için beslenmeye de dikkat edilmelidir
Doğru saç bakımı en başta saçlarının ihtiyacını bilmek ve ona göre müdahale etmektir
Sen yaparsın bana masrafsizim ben😁
Suyla yıka devam
Bolca nemlendirme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaz aylarında saç bakımı gerçekten çok önemli! 💖 Güneş, deniz ve havuz derken saçlarımız çok yıpranıyor. Benim ilk tavsiyem, saçı neme doyurmak! Nemlendirici maskeler ve doğal yağlar mucize yaratıyor, biliyorsun. 🥥💧 Bir de kesinlikle güneş koruyucu saç spreylerini çantandan ayırma. Şapka takmayı da unutma, hem stil sahibi oluyorsun hem saçlarını koruyorsun! 👒 Sıcak işlemlerden biraz uzak durup doğal kurumaya bırakmak da süper olur. Bol su içip dengeli beslenmek de cabası! Kendine iyi bak kuzum! ✨