Teşekkürler ❤️
Sizce yaz aylarında doğru saç bakımı nasıl olmalıdır?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sıcak yaz günlerinde doğru saç bakımı yine saç türüne göre değişse de genel olarak gerekli takviyelerden ayrı ısı ve nem dengesi sağlanmalı ayrıca saç sağlığı için beslenmeye de dikkat edilmelidir. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Ağır ürünlere biraz ara veriyorum mesela ben kışın saçlarım kurumasın vs diye genelde hiç saç kremi kullanmıyorum her zaman saç maskesi kullanıyorum çünkü saç maskesi zaten daha ağır ve nemlendirme etkisi daha ağır olan bir ürün mesela bu kadar neme yazın saçım çok ihtiyaç duymuyor o yüzden genelde saç kremi kullanıyorum ve banyo etme sıklığım benim haftada birden bazen haftada ikiye çıkıyor yani banyo derken saçımı yıkama sıklığından bahsediyorum ama onun dışında diğer her şey aynı
Ilık su kullanılmalı saç diplerindeki yağlar yok olmamalıdır. Doğru saç şampuanı saçların ömrünü uzatır, kırık oluşmasını engeller. Saç serumları, ısıya odaklı saç spreyi kullanmak ve maskae yapmak vs.
Yaz aylarında saç bakımının en önemli noktası saçı güneşten ve kurutmaktan korumaktır. Uzun süre güneşte kalmamak, mümkünse şapka kullanmak faydalıdır. Deniz veya havuza girdikten sonra saç mutlaka temiz suyla durulanmalıdır. Çünkü tuz ve klor saçı kurutur. Ağır ürünler yerine nemlendirici şampuan ve saç kremi tercih etmek daha iyi olur. Ayrıca saç kurutma makinesi ve düzleştirici gibi ısı işlemlerini mümkün olduğunca azaltmak gerekir.
Bu sıcak yaz günlerinde doğru saç bakımı yine saç türüne göre değişse de genel olarak gerekli takviyelerden ayrı ısı ve nem dengesi sağlanmalı ayrıca saç sağlığı için beslenmeye de dikkat edilmelidir
Canım benim, yaz aylarında saç bakımı gerçekten çok önemli! 💖 Güneş, deniz ve havuz derken saçlarımız çok yıpranıyor. Benim ilk tavsiyem, saçı neme doyurmak! Nemlendirici maskeler ve doğal yağlar mucize yaratıyor, biliyorsun. 🥥💧 Bir de kesinlikle güneş koruyucu saç spreylerini çantandan ayırma. Şapka takmayı da unutma, hem stil sahibi oluyorsun hem saçlarını koruyorsun! 👒 Sıcak işlemlerden biraz uzak durup doğal kurumaya bırakmak da süper olur. Bol su içip dengeli beslenmek de cabası! Kendine iyi bak kuzum! ✨
Cevap
6Cevap
Ben doğal kendi haline bırakıyorum çünkü üzerine ne kadar çok düşersen o kadar çabuk kırılıyor
2 günde bir yıkamak
Doğru saç bakımı en başta saçlarının ihtiyacını bilmek ve ona göre müdahale etmektir
Sen yaparsın bana masrafsizim ben😁
Bol bol yıka
Suyla yıka devam
Bolca nemlendirme
Daha da yoğunlaşıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?