Saçlarım çok yıprandı açıcıdan, boydan saldım tabii biraz ama baya kısa bir kesim yapmam gerek, sonra hızlı uzatmak istiyorum, bildiğiniz işe yarar yöntemler var mı
19 sa
Saçlarım çok yıprandı açıcıdan, boydan saldım tabii biraz ama baya kısa bir kesim yapmam gerek, sonra hızlı uzatmak istiyorum, bildiğiniz işe yarar yöntemler var mı
Cevap
5Cevap
Şampuanına çam terebentin yağından damlat devamlı bu karışımı kullan faydasını göreceksin zamanla
Hiç bilmiyorum zeytinyağı sür sabah akşam düzelir hem besler hem uzatır çok sürme diplere de elletme bitlenirsin
Mecbur kesicem ya saçlar çok kötü duruyor hızlı uzasın istiyorum kökten olmadan işe yararmıki
Kız zeytinyağı kullan tecrübe ile sabit ben eskiden çok kullanırdım çok çabuk uzardi bir iki haftada 6-7 cm kadar
Kırıntı marka sarımsak özlü şampuan ve saç bakım kremi var. Alıp 2 ayda sonuç alabilirsin
Saçlarının yağlanma süresi ne kadar surede
Saçının olmaması
En hızlısı bu
Günlük yıka
Nerende saçlarınn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Derya'cım, o yıpranmış saçları kesmek en doğrusu, kendine bir güzellik yap! 💇♀️ Sonra uzatmak için harika tüyolarım var. Saç derine masaj yaparak kan akışını hızlandırabilirsin, bu çok etkili! Haftalık doğal yağ maskeleri (argan, hindistan cevizi gibi) saçını besler, güçlendirir. ✨ Bir de saç uzamasına yardımcı özel serumlar ya da tonikler kullanabilirsin, eczanelerde ve güzellik mağazalarında süper seçenekler var. Beslenmene dikkat et, bol su iç, güzelliğine güzellik kat! Yeniden ışıl ışıl olacaklar, eminim! 💖