Yıkamazsam 1 gün ölüyorum sıcaktan uyuyamıyorum bile mecbur yıkıyorum
4 gü
Evet. Saçın kendi yağında beslenmesi mi ne gerek diye bir duyum almıştım.
Ben her gün duş alıyorum fakat saça her gün şampuan kullanmıyorum. Hatta bazen saçımı yıkamadan duş alıyorum. Yoksa kuruyor.
Aslında en iyisi 2 günde 1 yıkamak ama haklısın yazın pek mümkün değil en azından duştan sonra her seferinde kurutma makinası kullanma ki fazla yıpranmasın bu süreçte yani bence ☺️
Canım benim, İzmir sıcağında seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🔥 Saçı her gün yıkamak evet, bazen saçın doğal dengesini bozabilir ama sen de haklısın, o ferahlığı hissetmek lazım. Isıya dayanmak zor! Bence sen, hafif formüllü şampuanlar kullanıp aralarda sadece suyla durulamayı deneyebilirsin. Ya da banyodan sonra saçlarına ferahlatıcı bir tonik sıkıp serinleyebilirsin. Kuru şampuan da harika bir kurtarıcı olabilir! Mis gibi koksun saçların, ferah kal! ✨💆♀️
Cevap
8Cevap
Evet hergün yikamak saçlara zarar verir sicak su saçları yipratabilir saçlarin saglikli olmasini istiyorsan iki gun de bir yikanmali ki saç dogal yoldan yağlansin
Denemedim ama karbonatla saç yıkıyorlarmış saça zararda vermiyor deniyor. Şampuanlar saç derisini kurutabiliyor
Vallaha bende yıkıyorum kirli olduğu vakit topla saçını slekbun yap
Evde klima faln yok mu
Yok
Allah yardımcın olsun bacım ben dışardan gelir gelmez klimayı fulluyorum
Hayır 2 günde bir yika
Çok sıcak mecbur yıkıyorum
Öylede vücuduna tut soğuk suyu yeterli olmuyor mu
Ilık su ile yıka
Saçına su püskürt bari tam yıkama
Her seferinde sabun kullanmıyorsan problem yok
Yıka ama her seferinde şampuan kullanma
Ateşli kadınsın