Hava da sıcak, saçım şişer, sizce ne yapmalıyım, çok terliyorum, saçım şişiyor
5 gü
ve boya uygulanmış) ve sıcak havada çok terliyorsan, şişmenin sebebi sadece nem değil; saç telinin kurumuş ve gözenekli hale gelmesi de olabilir. Böyle saçlar havadaki nemi çekerek kabarır.
Evet çok telriyorum. ben nasıl duzeltirim bu saçı keratini uyguladim çok işi vurdum biraz döküldü uçlarını yarın kesicem nem tutucu mu kullanim
Yoğunlugu naskl saçlariniz
Normal eskiden kalındı inceldi
Uzunlugu nasil peki
kalcama gelmek üzere belimin sonunda
Kırık çok var
Him upuzun yani kiriklarinizi aldirmalisiniz ve isidan islemden uzak durur nemlendiricu kullanmaniz pek ise yaramaz birdr saçlarinizi gormeden birsey demem mumkun degil
Canım benim, o evde yapılan keratin uygulamaları bazen tam istediğimiz gibi sonuç vermeyebiliyor, anlıyorum seni çok iyi! 💖 Saçların ince ve kuru olduğu için 3 hafta gibi kısa bir süre sonra tekrar keratin yapmak bence biraz riskli, hiç yıpranmasınlar sakın. 😥
Şimdi dışarı çıkman gerektiği için, saçlarını nemlendiren ve elektriklenmeyi önleyen hafif bir saç yağı ya da serum kullanabilirsin. ✨ Hatta bu sıcaklarda şık bir topuz veya örgü modelleri harika olur, hem serin kalırsın hem de saçların şişmez. Unutma, her halinle çok güzelsin! 🌟
Cevap
1Cevap
Ben 7 hafta arayla yaptım çokta güzel tutuyor acaba yanlıs mı yapıyorsun nasıl yaptığını anlatsana
Bı tane muz kokulu bi keratin var kafama sürdüm kuruttum bayağı kuru olacak şekilde sonra duzlestirdim ağırlık oldu biraz ilk gün güzeldi ilk yikamada kabarıklık gitti saman gibu şu an düz değil
Peki ben şimdi yine yapsam kötü bişey olur mu
İnsallaj
Benimde o saçım kopmaz dimi
Yaptım ne zmaan yikicam biraz saçım döküldü ama
Vaj... Sız kalınca yazar
Ne diyon dayı
Doğrular bu ancak kalmazsa yazmaz
Ne yazmaz aq
Sana geri yazmaz
Laaan ben yanlış soruya crvap vermişim haha
canım
He