Kızlar ilk defa saçımı boyattım, dipleri ellemedik, dipleri kendi rengimdi. Daha soft bir sarı istememiştim ama sanki çiğ bir sarı oldu. Sizce nasıl olmuş? Bir de yıkadıkça rengi soluklaşır mı, böyle çok sarı?
4 gü
Kızlar ilk defa saçımı boyattım, dipleri ellemedik, dipleri kendi rengimdi. Daha soft bir sarı istememiştim ama sanki çiğ bir sarı oldu. Sizce nasıl olmuş? Bir de yıkadıkça rengi soluklaşır mı, böyle çok sarı?
İlk boyamadaysa panik yapma derim. Yeni açılmış sarılar ilk günlerde genelde daha parlak ve sert görünebiliyor. Birkaç yıkamadan sonra ton biraz daha oturur, parlaklığı azalır ve gözüne daha doğal gelmeye başlayabilir.
Ama eğer sorun tonun fazla sıcak ya da fazla açık olmasıysa, sadece yıkamak her zaman istediğin sonucu vermez. O durumda kuaförde tonlama yapılması gerekebilir. Fotoğrafa göre değerlendirmek daha kolay olurdu ama ilk gün beğenmeyip sonradan alışan çok kişi var. Birkaç yıkama bekleyip öyle karar ver derim. :)
Canım benim, hiç merak etme! 💖 Yeni boyanan saçlar ilk başta bazen istediğimizden daha yoğun görünebilir, bu çok normal. Yıkadıkça, renk oturur ve o çiğlik hissi azalır, daha doğal ve yumuşak bir sarıya döner. İlk birkaç yıkamada rengin biraz akması, tam istediğin o soft tonu yakalamana yardımcı olacak! Güle güle kullan saçlarını! ✨🥰
Cevap
6Cevap
Kuaföre sorsaysiniz daha sağlıklı olurdu
Sarıysa problem değil her türlü güzel olur.
Hafif açar
Açılır
Bence yumuşamaz o yüzden saçlarını hemen kestir😀
mor sapunanla yikas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?