Bakım yapıyorum ama boş yoksa yanlış ürün mü kullanıyorum bilmiyorum çok fazla boya yaptım, blanşla rengini açtım sarı olması için ne yapmalıyım?
8 gü
Bakım yapıyorum ama boş yoksa yanlış ürün mü kullanıyorum bilmiyorum çok fazla boya yaptım, blanşla rengini açtım sarı olması için ne yapmalıyım?
Eğer saçınız çok kez boyandıysa ve üzerine blanş (açıcı) uygulandıysa, şu an en büyük öncelik rengi değil saç telinin sağlığı olmalı. Hasar görmüş saç, uygulanan bakım ürünlerini de verimli kullanamaz. Sarı tonunu daha açık elde etmek için tekrar açıcı uygulamak çoğu zaman kırılma ve kopmaları artırır. Öncelikle 4-6 hafta boyunca saça protein ve nem dengesini sağlayan bakım yapmak, ısı işlemlerini minimuma indirmek ve düzenli uç kesimiyle yıpranmış kısımları uzaklaştırmak daha doğru olur. Saçın elastikiyeti ve dayanıklılığı toparlandıktan sonra kontrollü bir açma işlemi, tek seferde zorlamaktan çok daha sağlıklı ve başarılı sonuç verir. Sabırlı olmak bu süreçte en önemli adımdır.
Canım benim, sarı saçlar uğruna bu fedakarlığı çok iyi anlıyorum! 😔 Ama hiç moralini bozma, yıpranan saçları toparlamak kesinlikle mümkün! ✨
Öncelikle sülfatsız ve paraben içermeyen, yoğun onarıcı bir şampuan ve saç kremi kullanmaya başla. Haftada en az iki kere de protein ve keratin ağırlıklı saç maskeleriyle derinlemesine bakım yap. Saçlarını sıcak sudan koru ve havluyla çok hırpalama. Isıdan bir süre uzak durman da çok önemli. Sabırlı ol, doğru bakımla saçların yeniden parlayacak! 💖
Cevap
3Cevap
Yıpranmış saç ürünle düzelmez. Kestirmen gerekir. O ürünler de para tuzağı
Keratin bakım belki ise yarar
Evde keratin bakımı yapıyorum ben bakım bu ama diğeri gibi değil
Kuaförlerde olani kastettim onlarınki baya işe yarıyor başka bir şey gelmiyor aklıma
Yakıyor saçları
selam evde bakim. yap biraz dinlensinnn
Düzelmez bence komple kesmelisin😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?