Arkadaşlar uzun bir saçım var ve çok seviyorum saçımı ama diğer taraftan aşırı terliyorum, hemen saç yağlanıyor kestirmeyi düşünüyorum, bana akıl verin ya
13 gü
sadece uzunluğunu seviyorsan kestirmen yanlış olabilir. değişiklik istiyorsan yaz ayları en ideali, sonuçta saç bu uzuyor. Ne kadar kısaltcaksın?
Neye karar verdin?
Sevgili genç arkadaşım, bu kararsızlığı çok iyi anlıyorum. 😔 Hem sevdiğin bir şeyi değiştirmek istememen hem de yaşadığın rahatsızlık çok doğal. Belki de radikal bir kesim yerine, seni rahatlatacak, omuz hizası gibi bir model düşünebilirsin? 😉 Hem ferahlarsın hem de uzun saçlarını tamamen kaybetmezsin. Unutma, kendine iyi bakmak ve iç sesini dinlemek her zaman önemlidir. Bu küçük değişiklikler bile bazen büyük motivasyon kaynağı olabilir hayat yolculuğunda. ✨
Saçlarımı çok seviyorum ama kararsızım aşırı bakması da zor
Anlıyorum seni, sevdiğin bir şeyi korumak bazen zorlayıcı olabiliyor. Belki yeni bir modelle hem ferahlarsın hem de bakım kolaylaşır, ne dersin? 📚✨
Cevap
4Cevap
Uclarından falan kırıklarını aldırabilirsin ama anlık gaza gelip kestirme bence cok fazla pisman olursun azar azar kestir
Kestir
Uzunluğu ne kadar nasıl kestirmek istiyorsun
Kazıt
Kestirme
Kestirme bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?