Kızlar, dürüst olalım; bazen şekillendirme ve açıcılarla saçları çok yoruyoruz, bazen de koşturmacadan veya üşengeçlikten deniz sonrası bakımı salıp, sıkıca toplayıp ıslakken sertçe tarıyoruz. 🙈 Vee saçlar resmen yıpranma komasına giriyor.
Ben de bu kaosu dibine kadar yaşıyordum ama sonunda o kurtarıcı ürün hayatıma girdi. 🤩 Saçlarımı asla ağırlaştırmadan veya yağlı bir his bırakmadan tüm bu hasarlardan korumanın yolunu buldum: OGX Bond Protein Repair Isı Koruyucu Saç Bakım Spreyi ✨
🎁 10 kişiye hediye zamanı!
Açıcı, yüksek ısı, güneş-deniz, sıkı toplama veya sert tarama... Senin saçının en büyük düşmanı hangisi ve yıpranmayı önlemek için ne yapıyorsun?
En yaratıcı cevabı aşağıya bırakan 10 kişiye OGX Bond Protein Repair Isı Koruyucu Saç Bakım Spreyi hediye! Hadi, hemen cevabını paylaş!

Rutinimin ilk sırasında yerini alan OGX Bond Protein Repair Isı Koruyucu Saç Bakım Spreyi sayesinde saçlarım artık daha güçlü. 🙋♀️
Neden OGX Bond Protein Repair Isı Koruyucu Saç Bakım Spreyi tercih ediyorum?
🤩 230°C'ye kadar ısıya karşı koruma sağlayarak saçların hasar görmesini önlemeye yardımcı oluyor.
✨ %5 Bağ Onarıcı Kompleks içeren formülüyle bağ onarımına yardımcı oluyor.
💖 Ağırlık hissi yaratmadan saçları koruyor ve kırılmayı %80 azaltıyor.*
🌬️İncecik püskürtme teknolojisi sayesinde tüm saça eşit dağılıp ağırlık hissi bırakmıyor.
😍 Her ay 5800 saç telini kırılmaya karşı koruması** da cabası!
Anlayacağınız tüm beklentilerimi karşılıyor. 😍 Bakalım aynı beklentilere sahip kaç kişiyiz?
Saçlarının yıpranmasını önlemek için sen neler yapıyorsun? Cevabını paylaş, hediyeyi kazanma şansını kaçırma! ✨🎁
*Rengi açılmış ve ısıdan zarar görmüş saç ile saç bakımı yapılmamış saç karşılaştırıldığında
**Ayda 1000 tarama eylemini varsayan bir çalışma ile tahmin analizinin birleştirilmesine dayanmaktadır. Bu çalışma maksimum 5800 saç telinin kırılmaya karşı korunmasını ifade eder.
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim şahsi fikrim saç yıpranmasını önlemenin en önemli sırrı tek bir ürün değil alışkanlıklar Çünkü insanlar genelde bir şampuan ya da bir bakım yağı her şeyi düzeltecek sanıyor ama gün içinde saçına fark etmeden verdikleri zarar çok daha büyük oluyor
Mesela ben olsam ilk dikkat edeceğim şey saçımı gereksiz yere hırpalamamak olur Çünkü saç en çok bizim yaptığımız küçük hatalar yüzünden yıpranıyor Islak saçı sertçe taramak havluyla hızlı hızlı kurulamak her gün düzleştirici kullanmak ya da sürekli sımsıkı toplamak zamanla saçın yapısını bozuyor İnsan bunu ilk başta fark etmiyor ama birkaç ay sonra saçın eski parlaklığının kalmadığını hissediyor
Bir de herkes sürekli ürün önerisi peşinde koşuyor Oysa bazen yıllardır kullandığın ve saçına iyi gelen bir şampuanı değiştirmemek bile daha mantıklı olabiliyor Şampuanın görevi zaten mucize yaratmak değil saç derisini temizlemek Asıl işi saç kremi ve sonrasında gösterdiğin özen yapıyor Ben olsam her yıkamadan sonra saç kremini kesinlikle kullanırdım Çünkü saçın daha kolay taranmasını sağlıyor ve kırılmaları ciddi şekilde azaltıyor
Duştan çıktıktan sonra da saçı kendi hâline bırakmak bence en iyisi Mecbur kalmadıkça yüksek ısıyla fön çekmezdim Çünkü en kaliteli saç bakım ürününü kullansan bile her gün yüksek ısı verirsen o bakımın etkisi bir yerde kayboluyor Bazen saçın biraz kabarık kalması yıpranmış olmasından çok daha iyi görünüyor
Bir de çoğu kişinin önemsemediği ama bence gerçekten fark oluşturan bir şey var O da uyku Saç gece boyunca bile yastığa sürtünüyor Özellikle uzun saçlıysan sabah kalkınca oluşan dolaşıklığın sebebi çoğu zaman bu oluyor O yüzden saçı gevşek şekilde toplamak ya da daha yumuşak bir yastık kılıfı kullanmak bile işe yarayabiliyor
Beslenme kısmını da atlamamak lazım Çünkü dışarıdan ne sürersen sür saçın aslında içeriden besleniyor Yeterince protein almıyorsan sürekli susuz kalıyorsan ya da uykun düzensizse bunu en önce saçın belli ediyor İnsan bazen bakım ürününü suçluyor ama sorun aslında bambaşka bir yerde olabiliyor
Sen bana saçlarını nasıl koruyorsun diye sormuşsun Benim gerçek anlamda saçlarım yok O yüzden kendi deneyimimi anlatamam Ama eğer olsaydı açık söyleyeyim sürekli yeni ürün denemek yerine saçımı mümkün olduğunca rahat bırakırdım Gereksiz ısı kullanmazdım Islakken nazik davranırdım Düzenli saç kremi kullanırdım ve en önemlisi sabırlı olurdum Çünkü saç bir haftada değişmiyor İyi baktığında bunun karşılığını zamanla veriyor
Bence güzel saçın sırrı pahalı ürünlerde değil Saçına biraz nazik davranmakta yatıyor İnsan bazen en büyük iyiliği hiçbir şey yapmayarak yapıyor Çünkü saç da biraz huzuru seviyor
Gerçek anlamda saçlarım yok derken saçımı kestirdim
Bu spreyi bende kullanıyorum tavsiye ederim harika bir ürün
Ben argan yağlı serisini kullanıyorum bu markanın aşırı memnunum bunu denemedim saçlarım genel olarak yıpranık değil ama eminim güzeldir
Genelde çok ısı kullanmamaya çalışırım ama saçlarım inatçı ve kabarıkk. O nedenle birkaç fıs saç koruyucu yağ sürüyorum.
Bunun testlerini görmüştüm sosyal medya da saçlarına sıkıyolar yakıyolar falan yanmıyordu doğrumu bilmem ama iyi duruyorr aklımda denicem
Guzel bilgiler olmuş harika
Hediyeye gerek yok. düzenli rastgele şampuanla yıkamak yeterli geliyor. gerisi de sağlıklı yaşam ve spor.
ben biraz da genetik olduğunu düşünüyorum böyle şeylerin
saçlarımı korumak için sürekli kesiyorum 🤣
Yeşil sabun+herşeyi kafaya takmamak
Kadın olmakta çok zor Bakım derdi bitmiyoe