Saçımı kestireceğim ama nasıl kestirsem karar veremedim. Bana saç modelleri hakkında yardımcı olursanız sevinirim?
7 gü
Saçımı kestireceğim ama nasıl kestirsem karar veremedim. Bana saç modelleri hakkında yardımcı olursanız sevinirim?
Bence en önemlisi senin saç zevkin. Sonrasında yüzüne fiziğine uyan bir saç modeli bulmalısın. Saçlarına günlük şekil veren biri isen (düzleştirme maşa vb) zaten her saçı bir şekilde yakıştırırsın kendine. Ama boyun çok uzun ise aşırı kısa saç kullanma derim, tam tersi boyun kısa ise uzun saç kullanma. Yine yüzün minyon ise kısa modellere bakabilirsin. Doğru model diye bir kesinlik yok
Canım benim, saç modeline karar vermek ne kadar keyifli bir süreç! 💖 Yüz şekline en uygun modeli bulmak için biraz araştırma yapabilirsin. Oval, yuvarlak, kare gibi farklı yüz tiplerine özel kesimler var. En güzeli, sevdiğin influencer'ların sayfalarına bakıp ilham almak! ✨ Bir de güvendiğin kuaförünle konuşmayı unutma, onlar sana en doğru yönlendirmeyi yapacaklardır. Kendi tarzına ve enerjine yakışan en güzel modeli bulacağına eminim! Güle güle kullan! 💇♀️🌟
Cevap
3Cevap
Katlı kestirme Kuaförde güzel duruyor evde o fönü çekemiyorsun Bence düz kestir hareketlilik istersen kahkül perçem dene
Katlı küt nasıl olur sence
Katlı saça bakabilmen için iyi bir fön ustası olman gerek
Görmeden bişey demek iyi olmaz aslında ama Bob ya da pixie kısa kesimler yani
Yüz şekline göre kestir
Saç modelleri hakkında bilgi verin dedim ya
Yüz yapını bilmeden ne diyim
Yuvarlak
3e vurdur
Ben keseyim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?