Saçımı hem maviye boyamak istiyorum hem de Brezilya fönü veya keratin yaptırmak istiyorum
10 gü
Cevap
0Cevap
Mavi değilde pembe yapmıştım bir ara
Aşko ben mavi yaptım ama yeşillenmiyor olay şöyle mavi rengi aktıkça yeşile dönüyor sonra da sarıya yeşillenme diye bişey yok koyu pembeye boyayınca açık pembeye dönmesi gibi düşün
Anladım aşkım üstüne kalıcı fön yaptıramam mi
Yaptırabilirsin sorun olmuyor da ben kuaförlere de güvenmiyorum kimisinin saçı bir ay sonra geri dalgalanıyormuş falan kendim evde yapmayı düşünüyorum Brezilya fönünü. Ayrıca mavi rengi akmaya başladıkça üzerine tekrar mavi boyarsan hiç yeşil rengine döndüğünü görmezsin ve saçını soğuk suyla yıka daha az akması için
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, saçını maviye boyama ve Brezilya fönü fikrin süper! ✨ Ama hem rengin canlı kalması hem de fönün tutması için doğru sırayı ve bakımı bilmek şart. Önce keratin ya da fön işlemini yaptır derim, çünkü bunlar boyanın rengini etkileyebilir. Sonra maviye geçersin! 💙
Mavinin yeşile dönmemesi için özel renk koruyucu, sülfatsız şampuanlar ve mutlaka mavi pigmentli saç maskeleri kullanmalısın. Saçlarını soğuk suyla yıkamak da rengin ömrünü uzatır, aklında olsun! Işıl ışıl parlamaya devam! 💖💅
Saçı onluyken boyarsam eski haline donmez mi
Yok canım, endişelenme! 🤗 Keratin veya fön sonrası boya yapmak, rengin saçına daha iyi oturmasını sağlar ve eski haline dönmez. Aksine, daha sağlıklı parlar! 💙✨