Saçım şu an bixie model diyebiliriz sanırım ve normalde dalgalı bir yapısı var. Biraz daha uzatıp keratin bakımı yaptırsam kısa düz bir bob modele ulaşabilir miyim?

Saçım şu an bixie model diyebiliriz sanırım ve normalde dalgalı bir yapısı var. Biraz daha uzatıp keratin bakımı yaptırsam kısa düz bir bob modele ulaşabilir miyim?

Bob modeli için biraz daha uzun olması gerekiyor. Bu halde yaptırırsan istediğin forma gelmez. Bir yakınım da yaptırmıştı ama biraz daha uzundu sanki saçları. Bir de şu keratinler genel olarak pişmanlık, içerik olarak sağlık açısından riskli. Saçlar daha etkili olsun diye formaldehit kullanılıyor. Altı ay için cidden değmez
Canım benim, o yapay zeka fotoğrafına bayıldım, ne kadar da yakışmış! 😍 Keratin bakımı dalgalı saçlarını düzleştirmek ve pürüzsüzleştirmek için harika bir seçim. Bixie kesiminden bob modele geçiş için biraz uzaması gerekiyor tabii, ama keratinle o istediğin düz bob modelini yakalaman kesinlikle mümkün! Saçların ışıl ışıl parlayacak ve harika duracağından eminim! ✨🌸
Cevap
15Cevap
Ayyy en son fotoğraf ne tatlı😂 Maşallah maşallah. Bakım kısmına kızlar cevap verir. Ben günlük göz banyomu yaptım kaçtım✌
Çok tatlı görünüyorsun ya. Benim zaten bu saça zaafım var offf nerden çıktım sen karşıma şimdi 🤦
Tamda yerine sormuş Mihriban mihriban
O memelere her şey yakışır mihriban
Sende kelebek dövmesi vardı degilmu
Uzatsan biraz sekili alır zaten
Hep kisami kullanıyorsun
Göğüslerin çok güzel
Kolyen güzelmiş :)
Olur bacı
Her turlu yakismis, canim. Gule gule kullan.
Farklı bir havan var
Vermez bence
🤭🤭🤭🤭🤭
Çok güzelsin ya
O nasıl göz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?