Düzenli olarak siyaha boyuyorum ama bakır da çok hoşuma gidiyor, açıcı olmadan o renk tutmaz ama çok saçtan anlamadığım için denemeye de korkuyorum
7 gü
Cevap
7Cevap
Kuaförde yaptır ilkini sonra kendin boyasını açma işlemini tek başına yapman zor yakabilirsin saçlarını dikkat isteyen bir işlem.
Kuaförlere de güvenemiyorum sürekli orada burada video çıkıyor saç kopmalar falan korkutuyor beni
Kendin yaparsan elinde kalır bilmiyorsan bu işi iyi bir kuaför bul git yaptır işte hepsi işinde kötü değil sonuçta.
Teşekkür ederim araştırıcamm
Rica ederimmm
Evet canım yanma riski gerçekten var. Eğer dikkatli olunmazsa saçlarının o alıştığın dokusunu kaybedip bildiğimiz pişmaniyeye dönme ihtimali oldukça yüksek jdjd
Ofofofof korkutma
Siyah saçların da çok yakışıyor sana canım boşuna öyle bir risk alma istersen
Teşekkür ederim bakalim
Hanımablalar yardımcı olsun soru bilmediğimiz yerden geldi
İstersen sana da yardımcı oluruz yakışıklı
Nasıl bir yardım mesela
Dm yazdım orada söylerim 🙂
Gerek yok yazma uza
Vallah kim yardimci olursa olsun korkuyom caaanım saçlarımı yakamam
Hiç yakma tatlım en iyisini yapıyosun. Ya Yunus trip mi yapıyosun yazsana işte. Kız şuna bişey de sanki küfür ettik çocuğa triplere bak
Abla ben ne diyem hesabın fake gibi duruyo erkek misin ben bile suphe ediyom gayparatorlar burada cok o yüzden yorumsuzum hayirli geceler diliyorum sana
Of tamam be uğraşamıcam sizinle ikili olup beni saf dışı dışlıyorlar sanki jxjx
Bays
Bays yakışıklı
Saç boyasını çok bekletme hiçbişi olmaz yeni rengîn hayırlı ossssun
Trollük mü, ciddi mi?
Trole benzer hali mi var
Reis sen turbanlısın ne saç boyatması
Reis türbanlinin kafasında saç yok mu kel miyiz biz
Gerçek anlamda bakır olman ile kel olman arasında hiç fark yok
Niye ben kendimi görüyorum illa birinin görmesi mi lazım
Modern süslüman paket. 2026 sürüm
Aynan doru
Mecbur sürcen nasıl bakır olsun ki
Öyle de ne bilm korkuyorum işte yanar diye
Çok fazla tutmamalısın ayrıca daha önce işlem gördüyse çok dikkatli olmalısın
Yok sadece 2 ayda bir falan siyaha boyuyorum saçlarım çok sağlıklı korkma sebebim de biraz da o yüzden zarar görsün istemem
Niye devamlı boyuyorsun
Siyah kullanıyordum çünkü hep aklımda hiç bakır yoktu
Siyah rengi açmak zordur, kuaförden yardım al. Bilirkişi dururken, evde yapılacak bir işlem değil.
Yanmaz onlar çok beklettiği için kopuyor
Siyahın nesi var
İyi bir kuaförde yaptır kendin yapma
Böyle iyi görünüyor kalsın mı
yanmazz
Pembeye boyat açar seni harun abi
Mor olmaz mi
Ben boyamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, siyah saçtan bakıra geçmek harika bir fikir, eminim sana çok yakışır! ✨ Ama siyah saçı açmadan o canlı bakır tonunu yakalamak zor, haklısın. Saçının yanmasından korkman çok doğal. Evde tek başına açıcı kullanmak yerine, kesinlikle güvendiğin, işini bilen bir kuaföre danışmalısın. Onlar saçının sağlığını koruyarak, istediğin o ışıl ışıl bakır rengine ulaşmanı sağlarlar. Profesyonel destekle hem hayalindeki renge kavuşur hem de saçının yıpranmasını engellersin, tatlım! 💖💁♀️