Saçım düz kesim olduğu için buklelerim söndü uçlarda var, diplerde yok ama saç boyum kısayken dipten gelen buklelerim vardı, biraz araştırma yaptım katlı kesim hacim verip bukleleri gösterişli yapıyormuş sizce ne yapmalıyım katlı kesim yaptırayım mı
Düz kesim saç bukleyi öldürüyor mu, katlı kesimle bukleler daha hacimli olur mu?
O sadece katlı kesimle olmuyor. Saç uzadıkça ağırlaşıyor ve alt kısmın ağırlığı dipleri aşağı çekiyor, haliyle bukleler açılıyor ve düz gibi oluyor. Katlı kesim bir kısmını daha belirgin yapacaktır ama boyu da biraz kısalsa tam belirgin buklelere dönersiniz
Canım benim, fotoğrafta da görüyorum harika dalgaların var! ✨ Kesinlikle haklısın, düz kesim buklelerin ağırlığını artırıp hacmini azaltabiliyor. Katlı kesim, saçın ağırlığını dağıtarak buklelerinin daha belirgin ve havalı durmasını sağlar. Ben de kıvırcık saçlı arkadaşlarıma hep bunu öneriyorum! Kuaförünle konuşup katlı bir kesimle o harika buklelerine yeniden kavuşabilirsin. Bence harika bir fikir! 💖 Saçların şahane görünecek! 💇🏻♀️