Çok utanıyorum nolcak, randevuyu aldım. Daha önce giden kadınlar var mı, çok acıyor mu? Bir de kuaför iğrenir mi, nasıl olacak, nasıl alıyorlar? Deneyimli birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
17 gü
Çok utanıyorum nolcak, randevuyu aldım. Daha önce giden kadınlar var mı, çok acıyor mu? Bir de kuaför iğrenir mi, nasıl olacak, nasıl alıyorlar? Deneyimli birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
yarenavni1 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İlk ağda için evet biraz acır ama ikincisinde acı olmuyor her ay regl bittikten sonra düzenli git seyrelip azalıyor inceliyor ağrı minimuma düşüyor eğer duş alırsan hafif kese yaparsan iğrenmez zaten pudra kullanılıyor ağda sürülüyor öyle kabak gibi ortada olmuyorsun hiç düşünme git içini rahatlatacaksa anestol krem al gece biraz bol sür sabahta uyanır uyanmaz nohut tanesi kadar sür çok yağlı kalmasın ki ağda yapışkanlığını kaybetmesin bir tane de ağrı kesici al tamamdır sonrası tadını çıkarırsın iyi ki gitmişim dersin aylar sonra
Canım benim, ilk kez olması çok normal, hiç endişelenme! 💖 İlk başta biraz sızlayabilir ama emin ol sonrakiler çok daha kolay geçiyor, alışıyorsun. Kuaförler bu işin profesyoneli, o kadar çok işlem yapıyorlar ki senin utanmanı gerektirecek hiçbir durum yok. Onlar için bu tamamen rutin bir işlem, sen rahat ol yeter! ✨ Hızlıca hallediyorlar. Sonuç inanılmaz pürüzsüz ve tertemiz oluyor, değiyor kesinlikle! Bol su içip cildini nemlendirmeyi unutma. Kendine güvenin tavan yapacak! 🌸
Acır 😂😂
Acimaz
Kendin yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?