Biberiye yağı, hormon testi, argan yağı hint yağı karanfil suyu, cildiyeden özel karışım sarımsak bunların hepsi yapıldı maalesef.. ezber önerilerle gelmeyin moralim çok bozuk
Soğuk sıkım çörekotu yağını duştan yarım saat, kırk dakika önce diplerine yedir bastımadan sonra beklet başında o yağı yaklaşık 30-40 dk kadar. Ardından duşunu al Bunu haftada 3 kere uygula birer gün aralıklarla.
1
3 Yorumla
Soran
2 ay
Bunu ilk defa duymuştum tabiki de denicem zaten bi b@k surmedigim kaldı kafama ahhahaha teşekkür ederim
Babamın da tepe kısmı boşalmıştı onlarca ilaçlar serumlar denedi yıllarca bir bka yaramadı sonra bir arkadaşı çörekotu yağı önerdi kullandıktan sonra kel kısımlardan bile bebek saçlar çıktı
Seninki Erkek Tipi Dökülme Olduğu İçin Ömür Boyu Devam Edecek Bu Dökülme Bunun İçinde Ömür Boyu şart.
Minoksil Saçı Çıkarır Tretionin krem ise Minoksilin Etkisini 10 Katına Çıkarır ne kadar uyuyan veya minyatürleşmiş saç varsa çıkarır ama Sadeçe geçe kullanaçaksın tretioninin ve çok az.
Ayrıca kan Akışını Hızlandırmak içinde Dermastamp'da Alabilirsin ayarlanabilir başlıklı haftada 1 kere yapsan Yeterli Olur.
Bide kabak çekirdeği yağı Tüketmeni tavsiye ederim Dhtyi baskılıyor senin saçını döken hormonu
Cildiyeye gittim birinde doktor üniversitesinde gelistirdigi karışımı yazdı bana yaptırdım pahalıydı da yani kullandim hayır fayda yok. Sonra bir kez daha gittim 5 kutu ilaç yazdı ama büyük sonuç bekleme dedi bende ağladım almadım. En son kadın hastaliklarina gittim hormon testi yaptirdim özellikle testesteronu sordum, pcosu sordum yok dedi sagliklisin dedi d vitamini eksik dedi. Ben daha napayim bilmiyorum.