Biberiye yağı, hormon testi, argan yağı hint yağı karanfil suyu, cildiyeden özel karışım sarımsak bunların hepsi yapıldı maalesef.. ezber önerilerle gelmeyin moralim çok bozuk
Soğuk sıkım çörekotu yağını duştan yarım saat, kırk dakika önce diplerine yedir bastımadan sonra beklet başında o yağı yaklaşık 30-40 dk kadar. Ardından duşunu al Bunu haftada 3 kere uygula birer gün aralıklarla.
1
3 Yorumla
Soran
18 sa
Bunu ilk defa duymuştum tabiki de denicem zaten bi b@k surmedigim kaldı kafama ahhahaha teşekkür ederim
Babamın da tepe kısmı boşalmıştı onlarca ilaçlar serumlar denedi yıllarca bir bka yaramadı sonra bir arkadaşı çörekotu yağı önerdi kullandıktan sonra kel kısımlardan bile bebek saçlar çıktı
Cildiyeye gittim birinde doktor üniversitesinde gelistirdigi karışımı yazdı bana yaptırdım pahalıydı da yani kullandim hayır fayda yok. Sonra bir kez daha gittim 5 kutu ilaç yazdı ama büyük sonuç bekleme dedi bende ağladım almadım. En son kadın hastaliklarina gittim hormon testi yaptirdim özellikle testesteronu sordum, pcosu sordum yok dedi sagliklisin dedi d vitamini eksik dedi. Ben daha napayim bilmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soğuk sıkım çörekotu yağını duştan yarım saat, kırk dakika önce diplerine yedir bastımadan sonra beklet başında o yağı yaklaşık 30-40 dk kadar. Ardından duşunu al
Bunu haftada 3 kere uygula birer gün aralıklarla.
Bunu ilk defa duymuştum tabiki de denicem zaten bi b@k surmedigim kaldı kafama ahhahaha teşekkür ederim
Babamın da tepe kısmı boşalmıştı onlarca ilaçlar serumlar denedi yıllarca bir bka yaramadı sonra bir arkadaşı çörekotu yağı önerdi kullandıktan sonra kel kısımlardan bile bebek saçlar çıktı
1.5 ay sonra kel kısım kapanmıştı baya ufak da olsa saçlar çıkmıştı
Tam olarak Sorun nedir saçın mı dökülüyor saçın çok mu dolaşıyor
o dediğin yağ bakımlarını düzenli kullanman gerek etki görmen için en az 1 yıl falan
Mezoterapi yaptır canım paran varsa. Direkt öneriyorum düzenli 7,9 seans. O yoksa karanfil dene bakalım
Bir suru isim var yapacağım erteliyorum bakalim aklımda yani
iğrenc bir sacın var git nane yağı ve hindistan cevizi yağını yap haftada 2 gün sonra da minoksil yap
Düzelir inşallah sıkma canını stresten uzak dur
Ovvv bu ne böyle. Doktora gitmedin mi?
Cildiyeye gittim birinde doktor üniversitesinde gelistirdigi karışımı yazdı bana yaptırdım pahalıydı da yani kullandim hayır fayda yok. Sonra bir kez daha gittim 5 kutu ilaç yazdı ama büyük sonuç bekleme dedi bende ağladım almadım. En son kadın hastaliklarina gittim hormon testi yaptirdim özellikle testesteronu sordum, pcosu sordum yok dedi sagliklisin dedi d vitamini eksik dedi. Ben daha napayim bilmiyorum.
Ayyy bana olsa aklımı oynatırdım herhalde. Çok geçmiş olsun bacım
Bir çözüm daha var mezoterapi, erteliyorum lazer islerim daha var bakalım onu yaptiricam
Kaç yaşındasın?
Erkek tipi saç dökülmesi var
Testeronu özellikle sordum özellikle dedim ki sorun var mı PCOS var mı hayır dedi
Dökülme genele yayılmış bölgesel seyrelme yok gibi saçında kadın tipi dökülme bu
Bolgesel genel nasil düzelecek:(
@Yaşamakistemiyorm evet haklısın galiba
Finasterid / minoksdil kullansan nolur kadınlar kullanabiliyomu
O neki