Saç Bakım 2 gü Neden sürekli platin sarı kızlar seviliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bizim gibi hafif çirkin doğal kızların piyasa değeri niye düştü🥲 Neden sürekli platin sarı kızlar seviliyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gejocan Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 gü Platinler mi seviliyor, varos diyolar onlara be. Her platine değil lafim da çoğu yanık yagli sacli terin üstüne parfüm sıkan varoşlarda ahhahaha 0 2 Yorumla Soran 1 gü Platin kimseye yakışmıyo ya Yorumla Erenistom 1 gü Kendine çirkin demeyi bırak bence kendine değer vermeye başla çünkü önemli olan senin nasil göründüğün degil karşıdakinin nasil gördüğüdür Yorumla
LeeVanCleef Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 2 gü Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Platin sarı saç seven erkeklerin hepsi olmasa da büyük kısmı güzelliğe değil sadece saçın platin sarı rengine düşüyor. Siyah saçlı hali dikkatini bile çekmez belki 0 0 Yorumla
xkayra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 2 gü Doğal daha iyi ve bence esmerse çok daha iyi. O platinler her yerde var ve hiç bi esprisi yok 0 0 Yorumla
Aydın007 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 2 gü Saç rengi, kadından kadına değişir. Bazılarına kızıl, bazılarına sarı saç daha çok yakışır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Platinler mi seviliyor, varos diyolar onlara be. Her platine değil lafim da çoğu yanık yagli sacli terin üstüne parfüm sıkan varoşlarda ahhahaha
Platin kimseye yakışmıyo ya
Kendine çirkin demeyi bırak bence kendine değer vermeye başla çünkü önemli olan senin nasil göründüğün degil karşıdakinin nasil gördüğüdür
Platin sarı saç seven erkeklerin hepsi olmasa da büyük kısmı güzelliğe değil sadece saçın platin sarı rengine düşüyor. Siyah saçlı hali dikkatini bile çekmez belki
Doğal daha iyi ve bence esmerse çok daha iyi. O platinler her yerde var ve hiç bi esprisi yok
Platin sarı saçlılar hep pasaklımıdırlar kanka
Saç rengi, kadından kadına değişir. Bazılarına kızıl, bazılarına sarı saç daha çok yakışır.
Topluluğun Güzellik Standartları..
Saça mı bakıyor sence.
Platini kim seviyor o ne öyle ya
Bence siz daha güzelsiniz
Görmedim yorum yapamam
Aldatılmak istedikleri için
Asıl en cok turbanlılar sevılıyor
Güzel diye
You ben severim
Sarısın kızların pıttıgını yalar emerm
sarı candır
Ben kızılcıyım