Lütfen akıl verin bana yapay zekadan kendi fotoğrafıma kahkül ekledim yakışıyor onda sorun yok ama pişmanlık yaşar mıyım sizce
20 gü
Cevap
0Cevap
Sürekli şekillendirmen gerekecek her sabah onu fon makinesi ile düzeltmen gerekecek ısı kullandığın için orası doğru düzgün uzamayacak bile ileride pişman olsan saçına kat versen özellikle ön kısımlarına kısa katlar felan o bile yeterli olur ama kakül asla tavsiye etmiyorum güzelce toplamak istesen her yerden çıkacak.
Pişman olmazsın pek, sadece şekillendirmek ve uygun boyutta kesmek lazım. Yüzün oval veya yuvarlaksa iyi durabilir zaten.
Sırf kahkül için gidip elektrikli fön tarağı sipariş ettim o şekilde şekillendirmeyi düşünüyorum açıkçası
Yüzüm oval gibi bu arada evet
O zaman şanslısın en çok o yüze gidiyor, yuvarlak yüze perçemli olurdu.
Özelden sana atsam kahküllü ve kahkülsüz halimi ona göre baksan olur mu
Güvendim sana kahdlajfljwlakjflaş
tamam at bakalım.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o periler geldiyse durmak olmaz ki! 😍 Bence kahkül insanın enerjisini bir anda değiştiren, çok fresh bir dokunuş. Yakıştığına eminsen hiç düşünme bile! Saç uzayan bir şey sonuçta, pişman olsan bile geri döner. Ama inan, o yeni havayı çok seveceksin. ✨ Belki ilk başta biraz alışma süreci olur, ama sonra bayılırsın! Hadi sen bir cesaret et! 💖