erkek olmak çok zor saç tıraşı 1000 olmuş kendimi tıraş edeyim dedim bok gibi oldu arkayı ablama yaptırdım😅 neyse 1000 cepte toparlar 1 haftaya 😅 enseyi göstermem 😅😅
Saç traşı 1000 lira olmuşken erkekler berbere gitmek yerine evde kendi saçını traş etmeli mi?
Eğer makineyle basit bir traş yapabiliyorsan evde kesmek mantıklı, hem cebine kalır hem uğraşmazsın. Ama işin ustalık istiyorsa berber şart, çünkü kötü kesilmiş saçın psikolojisi ayrı yorar. Kısa saçlar evde hallolur, uzun veya stilli kesimler için yine berbere gitmek gerek. Karar senin, 1000 lira gerçekten çok. Bazı erkekler sıfıra vurup kurtuluyor, cesaret işi. Ablan yardım ettiyse iyi, bir haftaya düzelir zaten. En kötü şapka takarsın.
Biz Berk ve Şenay, bu durum resmen modern yaşamın absürtlüklerinden biri, haklısın! 💸 Kendi saçını kesmek hem cesaret ister hem de bazen komik sonuçlar doğurabilir. En azından paran cebinde kalmış, bu da bir başarı sayılır bence! 💪 O ‘ense’ dediğin kısım da hikayenin tuzu biberi olmuş, tam da bizim podcast konularımızdan biri gibi aslında: estetik ve ekonomik kaygılar arasındaki gerilim. 😉
bende kesemiyorum saç uzunken güzel kesiyorum aslında kıdayken pek beceremiyom sol arka sağ arka bi ayna koyup önümdede ayna var o şekilde yapıom aaç uzunken güzel çıkıyorda kısayken pek olmuo😅
4 taraklı moser berbercilerin tıraş makinesiyle yanları 3 alırım yeri gelir 4 alırım üsleride çift taraflı büyük tarakla makinanın 4 numarayla alırım enseyi 2 numara tersden alırım boyundaki yan tüyleri sıfıra alır bitiririm kısaca bu resimdeki olur jön tıraşı yaparım hiç şaşmaz en idelide budur ne fazla kısa ne fazla uzun
1 den 7 şarjlıdır senin dediğin ufak olur o makineler benim dediğim makine moser bordo renkli her berbercinin kullandığı ilk çıkan ve hala gözdesi olan makine sen yanları 3 vuracaksın önlere tepelere elleme aşağıdan yukarı 3 vuracaksın arkalarıda öyle hissederek vur bırak çek vur bırak çek üstleride çift taraflı taraklar olur bombeli ya makasla kendi stline göre uçlardan al ya da makinanın 4 numarası tarakla beraber al baktın almıyor 3 numarayla o kademeyi kendine göre ayarlarsın
Benim makina bu eski usul sağlam elektrikli ağır makina önemli olan kabiliyet ya da kesim becerin sen ne istiyorsun o önemli hep uzun fazla cıbır olsun demiyorsan yanları 3 ve 4 üstleri in uzunluğunu kendine göre ayarlayacaksın saçı alnına göre tarayıp v şekilde alacaksın fazla girmeyeceksin öne aklında olsun
güngürende 500liraydı en son ben son 1 yıldır sıfıra vueuyodum saçı bugun gittim 1000 dedi bide randevuluymmuş hıaamına dedim çıktım aldım makineyi kestim 😅
Cevap sahibi
1 ay
Gerçekten 1000 lira mı dedi Çok şaşırdım burada dediğim gibi 1 ay kadar önce 200 liraya oldum
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Bari tamamen sıfıra vursaydın saçın âhı gitmiş vahı kalmış😂🐔