Ben bir ara saçımı açıyordum bir buçuk iki yıl önce, sonra bir daha açmadım. Baya uzadı ama uçlar yanık, kuru. Ne düzeltir, ne kullanmalıyım
26 gü
Ben bir ara saçımı açıyordum bir buçuk iki yıl önce, sonra bir daha açmadım. Baya uzadı ama uçlar yanık, kuru. Ne düzeltir, ne kullanmalıyım
Boyasız kurumuş saç uçları deseydin kesinlikle çok fazla öneri verebilirdim ama açıcı ile açılmış daha sonra aşırı derecede kurumuş saç uçları kırılarak dökülür onlar sen kırılmadan kestirirsen belki birazcık daha iyi bir noktaya girebilir ama açılan saç gerçekten düzelmiyor ne sürersen sür
Canım benim, o durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Saç açma işlemleri bazen böyle yıpratabiliyor maalesef. İlk olarak yanık kısımları kestirmen inanılmaz fark yaratacak, saçların nefes alacak! ✨ Sonra da ağır nem veren saç maskeleriyle, besleyici doğal yağlarla ve durulanmayan kremlerle destekle. 💖 Haftada iki kez maske yapıp uçlarına özel bir bakım uyguladığında farkı hemen göreceksin! Işıl ışıl saçlar seni bekliyor! 🌸
Cevap
3Cevap
gliserin hint yagi biberiye yagi tatli badem yağı ve herhangi bir sac kremi mumkunse bulabilirsen aleovera jeli yaglari ve aleovera jelini karıştır gliserin ekle sacina sur 1-2 saat bekle banyoda saclarina sac kremi sür sonra bol kopukle yika farki gor urunleri gratiste bulabilirsin
Ararsan para harcayacak bir çok ürün bulursun ama yıpranan saçın çözümünü bulamazsın. Hepsi para tuzağı, tek çözümü kestirmek
Kesim yaptir kestirmek istemezsen de sacina uygun kuru saclara özel sac bakim urunlerini tercih et
Yumurtanın sarısından maske yap
Argan yağı, ama uçları kes daha iyi 😄
Uçlarını aldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?