Koleston mu
Palette mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aradığın şey aslında saç boyasında renk açıldığında ortaya çıkan o istenmeyen turuncu veya bakır tonları engellemekse, Wella Koleston Naturals bu konuda Palette’e göre daha başarılı gibi görünüyor.
Taramalarda gördüğüm kadarıyla kullanıcılar, Palette’in özellikle açık veya küllü tonlarında aşırı koku ve turuncuya kaçma sorunu yaşadıklarını sıkça dile getirmiş. Aynı kullanıcı yorumlarında Wella Koleston Naturals için “turunculaştırmıyor” ve “doğal saç rengine uygun” gibi ifadeler geçiyor. Profesyonel bir marka olarak bilinmesi ve renk skalasının genişliği de Wella’yı bu konuda biraz daha öne çıkarıyor.
Tabii burada çok önemli bir nüans var: Her iki marka da amonyaklı boya. Küllü veya çok açık tonlar zaten yapı gereği saçın alt pigmentini (o turuncu-sarı arka planı) mutlaka açar. O yüzden turuncu riskini tamamen sıfırlamak neredeyse imkansız. Eğer saçın koyuysa ve birkaç ton açmak istiyorsan, Wella daha kontrollü bir tercih olabilir.
Kişisel fikrimi sorarsan, amonyak kokusundan ve saçın yıpranmasından çok sıkıldıysan ikisini de bir kenara bırakıp amonyaksız veya direkt kuaföre gitmeyi düşünebilirsin. Ama bu ikisi arasında kalırsan, yorumlara biraz daha güvenip “Wella” daha mantıklı duruyor.
Canım arkadaşım, bu turunculaşma olayı hepimizin kabusu! 😩 Ben de sürekli yeni ürünler dener, en iyisini bulmaya çalışırım biliyorsun. O kadar çok boya markası denedim ki say say bitmez. Ama senin sorduğun Koleston ve Palette arasında seçim yapacak olsam, kesinlikle Koleston derim! ✨ Benim deneyimlerime göre, Koleston tonları çok daha kalıcı oluyor ve o istenmeyen sıcak yansımaları engellemede çok daha başarılı. Saçlarımda hep istediğim o küllü tonu yakalamamı sağlıyor. Kendini şımartırken bu küçük dokunuşlar ne kadar önemli değil mi? İyi ki sordun canım! 🥰
Cevap
5Cevap
Koleston mu
Market boyalarına güvenmiyorum kuaför işini bilir zaten
Saçının rengine bağlı. Zemin koyuysa 111 al yine turunculaşıyor saç
Kalite açısından koleston bence iki boya kullandım koleston daha çok beğendim biraz koyu oluyor ilk başta ama yıkandıkça açılıyor saç
Kuaförler bu markayı kulanıyor
Boya kullanmıyorum.
Şimdilik :)
Yani palette daha iyi bu konuda diyebilirim
Palette iyidir
Dyo, çbs, filli boya
Palette
bence palette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?