Saçım ince telli, çok canlı ve oldukça parlak. Uzatıp para karşılığında satışa çıkarsam iyi para eder mi? Saçım çok güzel, satmak istiyorum. Kaç para verirler?
1 ay
Saçım ince telli, çok canlı ve oldukça parlak. Uzatıp para karşılığında satışa çıkarsam iyi para eder mi? Saçım çok güzel, satmak istiyorum. Kaç para verirler?
İnce telli saçım zor uzuyordu, DR beauty hızlı uzamaya yardımcı şampuanla hallettim, satmadan önce biraz daha uzatıp daha çok para kazanırsın.
Kalın saç daha çok para ediyo sanırım ama saç alan bir kaç yere sor istersen
Güzel kızım merhaba 🤍
Uzun, bakımlı, boyasız ve ısı görmemiş saçlar gerçekten iyi para edebiliyor ama net fiyat söylemek çok zor. Uzunluk, gürlük, renk, işlem görüp görmediği çok etkiliyor. En doğrusu, saç alan kuaförlerle ve peruk/takı saç satan yerlerle konuşup birkaç yerden fiyat almak. Online ilan sitelerinde de benzer saçlara bakıp fikir edinebilirsin ✨💇🏻♀️🌸
Cevap
2Cevap
Valla ne olursa olsun direk satamıyosun önce bi kontrol ettirmen lazım onuda büyük kadın kuaförleri ve güzellik salonları yapıyo eğer geçerse kilo ile satıyosun oda iyi para ediyo diye biliyorum
Satacağın saçın dolgun olması önemli, bir de boyu. 50 cm altına pek para vermezler
Bir de şu anki uzunluğuna ne kadar para istiyorsun merak ettim
Tanınan güzellik merkezlerine sat iyi para eder
Uzunluğu iyiyse ona göre fiyat biç çok uzun ise 200 bin e sat ve masallah sana saçına nazar etme bacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?