kızlar saçım acayip dökülüyor, kıyafetime yapışıyor bir de seyreldi ben napıcam, önerisi olan var mı pantene 3'ü 1 arada kullanıyorum
1 ay
kızlar saçım acayip dökülüyor, kıyafetime yapışıyor bir de seyreldi ben napıcam, önerisi olan var mı pantene 3'ü 1 arada kullanıyorum
3ü 1 arada ürünler genelde saçı ağırlaştırır ve pullanma yapabilir, mümkünse ayrı şampuan ve saç kremi kullan. Bence bir süre daha hafif bir şampuandan geçip bol bol masaj yap, eğer düzelmezse bir dermatoloğa görün derim.
Güzel Emine’mm 💕
3’ü 1 arada ürünler uzun vadede saç derisini yorabiliyor, dökülmeyi tetikleyebiliyor canım. Önce onu hemen bırakmanı öneririm. Nazik bir şampuan + ayrı hafif bir saç kremi kullan. Ilık suyla yıka, ıslakken sert tarama, toplarken çok sıkma.
Dökülme 1 aydan uzun sürdüyse mutlaka bir cildiye doktoruna görün, kan tahliliyle vitamin/ demir eksikliğine baktır. İstersen saç için besleyici yağlarla masaj da yapabilirsin, çok işe yarıyor 🌸✨
Cevap
3Cevap
En iyi en saf sampuan
Bebe şampuanı
Dermatolog larin tavsiyesi
Selsun blue medicated şampuan kullan dua et…Saç dökülmesi için de karanfil suyu kullan
Çok mu dökülüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?