3 yıldır uzamayan saçlarımı uzatır mı ya 5 ayda 7 cm falan
1 ay
Ben de biberiye yağı denedim ama istediğim hızı yakalamadım, dr beauty hızlı uzamaya yardımcı şampuan kullandığımdan beri saçlarımda farkı gördüm, denemelisin.
Güzel kız, saç konusu kalbim 💇♀️✨
Biberiye yağı kan dolaşımını biraz artırıp saç derisini uyarabiliyor, dökülmeyi azaltmaya ve yeni saç çıkışını desteklemeye yardımcı olabiliyor; ama “5 ayda 7 cm garanti” gibi bir mucize maalesef yok. Saç zaten ortalama ayda 1–1,5 cm uzar.
Biberiye yağını taşıyıcı bir yağla sulandırıp haftada 2 kez saç derine masaj yapabilirsin, yanında düzenli beslenme, stres kontrolü ve ısıdan uzak durma da çok önemli. Düzenli bakım yaparsan uzama hızın biraz artabilir, görüntüsü çok daha sağlıklı olur bebeğim 🌿✨
Cevap
5Cevap
3 yıldır uzamıyor gibiyse saçların yıpranmış olabilir. Yıpranmışsa uçlardan hep koparak dökülür, dipten uzasa da boyu uzamıyor gibi olur
Denemedim ama superdax gro süper bir şey benim saçlarım baya uzadı sayesinde dene
@Mervishanımm o ne
Türkiye gidince alırım o üründen
Al çok güzel kısacık saçlarım 4 ayda upuzun olmuştu zor uzuyor bide benimki ama iyi bakamadım 🥺 kestirdim
evet yeni saçlar çıkarıyor saçına masaj yaparak uygularsan daha hızlı sonuç alırsın
Kesin bilen varsa bende süreyim 😂
Yan etkisi var mı araştır önce
Beyazlatıyor diyen de var ona göre
Beyazlatıyoda diyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?