Erkeğim ama kız gibiyim?

Doğuştan küçük ve hassas yapılı olarak doğdum 13 yaşındayken ergenliğe girdim fiziksel ve psikolojik olarak kız ergenliği geçirdim ne yaparsam olmuyo çok depresyona girdim içime kapandım disforilerimle b*ğuştum int*hara teşebbüsüm oldu gerçekten bakıyorum da olmuyo asla olacak gibi değil maskülenlikten nefret ediyorum artık istediğim şekilde görünmek yaşayabilmek istiyorum ilk önce saçlardan başladım saçlarımı tamamen sıfıra vurdum kuaförde bundan sonra asla almicam hepsi eşit dengeli şekilde uzasın heryeri kaşlarım zaten iyi dengeli iki haftada bir alıyorum yüzüm vücudum feminen böyle erkeklikle alakası bile yok düşüncelerim duygularım kız gibi herşeyim öylee 2 3 senedir hiç pantolon felan da giymiyorum eşofman giyiyorum sürekli böyle unisex nötr şeyler felan oylee yani sadece ilerde napıcam bilmiyorumm böyle çok iyi yerlere gelmek istiyorum okula henüz açıktan devam ediyorum liseye bir sene gibi bisy kaldı bitmesine uniye devam edebilirim bi çıkış yolu arıyorum da çok zor en kötü güvenlik felan olsam desem zaten olmaz kısa sac istiyolar polislikte sanırım öyle başka şeyler için de uniye gitmem gerk ya tavsiyeleriniz neler kafm çok karışık

Erkeğim ama kız gibiyim?