Kızlar saçlarım kıvırcık ve bir hata yapıp kat kestirdim fakat kendime hiç yakıştıramadım saçımı uzatabilmem için etkili yöntemleriniz var mı?
2 ay
Parlak olduğu için saçın büyümesini hızlı yapıyor gibi hissediyorum ♀️. Hafif bir kolaj ve güneşlenmenin bu süreçte büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Sürekli yıkama saçı kurutur ve kırarsın uzamasına engel olur. Saç kendı yağında 1 gün beklemeli. Ve ayda 1 kez uçlerını aldırman gerekir. Oyle çok hızlı uzar denenmiştir
Güzel kızım kittyyy0 💕 Kıvırcıkta kat kestirmek riskli oluyor gerçekten, seni çok iyi anlıyorum. Ama merak etme, uzatmak mümkün ve senin saçların yine efsane olacak 🌸
Saç derine masaj yap, haftada 2-3 kez 5 dakika parmak uçlarınla yuvarlak hareketlerle ov. Ilık yağ bakımı yapabilirsin, sonra güzelce durula. Isıdan, sıkı toplamalardan ve sert taramadan uzak dur, kıvırcığını bol kremle nazikçe aç. Düzenli beslen, bol su iç, sabırlı ol; ayda 1-1,5 cm zaten uzar. Bir de asla sürekli kestirmeye çalışma, sadece 2-3 ayda bir çok az kırık aldırman yeterli 🌿✨
Cevap
5Cevap
saç kremi al
Saç kremi uzatmaz
Hint yağı kullanıyorlar düzenli 👍
Rica ederim , ne demek 🙏
Urban caffein biotin tonik bir dene
♡♡♡♡
Uyu bence ozaman hemen uzar 😅😅
İyice yaglansin
Anladm
Biberiye suyu kullan