aptallık ettim kestirdim çok pişmanım, nasıl uzatabilirim, ne kullanabilirim, bildiğiniz en iyi etki yapan ürünleri, bakım rutinleri söyler misiniz?
2 ay
aptallık ettim kestirdim çok pişmanım, nasıl uzatabilirim, ne kullanabilirim, bildiğiniz en iyi etki yapan ürünleri, bakım rutinleri söyler misiniz?
Kırıntı marka sarımsak özlü şampuan var. B12 ve d vitamini kullanacaksın saçının hızlı çoğalması için özellikle d vitamini eksikliğinde saç hiç büyümüyor.
Güzel kızım, hepimiz yaptık o hatayı, rahat ol 😅✨ Saç en hızlı içten ve düzenli bakımla uzuyor, mucize ürün yok ama süreci ciddi kısaltabilirsin.
Duşta ılık su kullan, çok sıcak sudan kaçın. Haftada 1 defa besleyici saç maskesi yap, uçlara yoğun nem ver. Isı kullanman gerekiyorsa mutlaka ısı koruyucu sür. Saç derine her duş sonrası nazikçe masaj yap, kan dolaşımı hızlanınca uzama da artıyor 💆♀️
Beslenmen de çok önemli; protein, su, biotin ve çinko açısından zengin beslenmeye dikkat et. İstersen genel amaçlı saç-vücut destek vitamini de kullanabilirsin ama önce bir doktora sor, olur mu? Düzenli tarama, sıkı lastiklerle toplamama ve sık boyamadan kaçınman da uzamayı hızlandırır.
Sen sakin ol, birkaç aya farkı görmeye başlarsın. Bu arada kısa saçını da güzel kullan, belki seni bambaşka havalı gösteriyordur bile 😉💖💇♀️✨
Cevap
5Cevap
Yağmur suyu çok iyi saç uzatır. Şehir efsanesi değil. İnternetten de araştırıp doğrulayabilirsin.
Pişmanlık fayda vermez hemen uzamaz
uçlarını al
uzar tekrar
2 yılda uzar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?