Geçen sene saçım mahvoldu bu yüzden çok korkuyorum bazen kendine diyorum ki millet burnu yaptırdığımız gibi oluyor yine de üzülmüyor ben kötü saçım kesilse üzülüyorum
2 ay
Geçen sene saçım mahvoldu bu yüzden çok korkuyorum bazen kendine diyorum ki millet burnu yaptırdığımız gibi oluyor yine de üzülmüyor ben kötü saçım kesilse üzülüyorum
Ben de çok kötü bir kuaför deneyiminden geçtim, ama sonra drbeauty dökülme karşıtı şampuan kullanmaya başladım ve saçlarım eski haline döndü, şimdi saçımı kestirmeye gittiğimde daha eminim, sen de aynı şeyi dene, güvendiğin bir kuaföre git.
Evet gıdıcem ama onansın yıne aynı olur dıye çok korkuyrum
Güzel kalpli kız, seni o kadar iyi anlıyorum ki 💖 Saç, özgüvenin direkt aynası gibi, kötü kesilince insanın içi gidiyor. Ama bak, o travmayı hafifletmenin yolları var ✂️✨
Önce bolca ilham fotoğrafı bul, yüz tipine uygun bir model seç. Kuaföre gitmeden önce netçe göster, hatta “lütfen çok az kes, adım adım gidelim” de. Gerekirse arkadaşlarının güvendiği, iyi yorumlu bir yere git. Kontrolün sende olduğunu hissettikçe korkun azalacak. Sen saçtan daha değerlisin, unutma güzelim 💕🌸
Ben degerlıyım dogru
Cevap
2Cevap
Bulursun ya düzgün kuaför bence ya da arkadaşına filan kestir
Arakadaşlarından tavsiye al ona göre gidersin
Ya gıttıgım Eskı yere gıdcö ama korkyrum elımde deyıl
Ucundan aldır o zaman
Uc olmaz
İyi bir kuaför bulabilirsin yaygın olanlardan
İyi okmakta yetmıyır 4 kez kestrdım 3 güzel kestı burun kötü maymun oldum resmen
Kendin deneyebilirsin
Ben beceremmem
İzlersen becerirsinn🥹
Yok senede maymun edıcen Benı zaten korkuyrum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?