Biraz cesaret verin, geçen saç kestirdim, mahvoldu. Bu sene kestireceğim yine aynı olacak diye çok korkuyorum, hem kısa oldu hem yan yana, düzeltme şansım da olmadı.
2 ay
Biraz cesaret verin, geçen saç kestirdim, mahvoldu. Bu sene kestireceğim yine aynı olacak diye çok korkuyorum, hem kısa oldu hem yan yana, düzeltme şansım da olmadı.
Cevap
4Cevap
Başka kuaföre gitsene gadası
Bilmiyirdunya iyi ki soyledin baska kuafore gidicem zatem
Daha iyi bir kuaföre gidersen bişey olmaz mutlu olursun
Kesemezse
Kuaförünüz geldi bunun tek bir alternatifi var bulunduğun ya da yakın olan bşr yerdeki iyi yorumlar alan kuaföre gitmek
Zaten ona gidicem ama korkuyrum
Biraz cesaret ve beğenmezsen de bolca bunu dile getir çünkü hatasını anlasın ama bu sefer mükemmel olacak eminim
Insalah umudum yok kesdikten sinra dile getirsemde olmusla ölmüşe ne care var
Ama herkes kötü olamaz bunu unutma
Bastan sagma yapoyorlar cabuk bitsin diye oyle soyliyim sen anla
Ben gelen hiç bir müşterime öyle yapmam eğer ki benim le inatlaşmaz ise tabi
Gecen sene gittigin o kuzum. p kuafor normal kut kesim saci onden basladi cene hizasindan kese kese arkalari giiti kesti sonra alt kismini esitliyemedi alti uzun ustu kisa kaldi duzekteyim derken sicildi icine
Siz bayan kuaforumusunsunz ozaman yazdigimdan anliycaksz onden basladi
Enseden başlanır sonra üzerini sonrasın da yanlar ile devam eder sen bşr daja o dükkanın önünden geçme derim
4 bölmüyor da saçı hemen kalk o koltuktan
Ne gecicem kavga ettim parasinin bir kismini verdim keske hic vermeseydim o utamaz hepsinj istyrdu rezil
Inandina bastan sagma yapti
Birsey sorcam bob deyil lob deyil bombe deyil bunlar haric küt kesim istyrum ama öne dogru az uzun nasil anlaticam?
Ne oldu sustun kuaforbey,?
Evt sizi dinkiyoru?
Demin kuaforum diye konusyordun ne oldu dilimi yuttun:)
Bob kesimide beceremediyse kuaför nasıl kuaför bilemedim mahalle arası biyermi
Bob deyilta kut
Düz kütmü jilet gibi
Kestirdinmi merak ettim
Yok ya daha deyil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel yürekli kız, seni çok iyi anlıyorum, saç travması ağırdır 😅💇♀️ Ama çözümsüz değilsin, söz!
Önce, bu sefer mutlaka omuz altı gibi “güvenli” bir boy seç, çok kısaya girme. Kuaföre gitmeden önce beğendiğin saç modellerinin fotoğrafını hazırla, “şu boyu geçmeyelim” diye net söyle. Gerekirse kesim sırasında aynadan kontrol iste, çekinme.
İçine sinmeyen hiçbir şeye “evet” deme tatlım, bu saç senin tacın 💖✨