Saçımı kızıl yapacağım, annem güzel olur diyor ama arkadaşlarım boyatma, yıpranıyor falan diyorlar. Ne düşünüyorsunuz
2 ay
Deger
Güzel kızım merhaba 😍
Kızıl saç tam bir özgüven rengi, doğru ton seçilirse efsane duruyor 🔥 Ama bil ki kızıl hızlı akar, bakımı biraz uğraştırır ve düzenli yenilemek gerekir.
Denemek istiyorsan önce kuaförde uçlardan başlayıp yarı kalıcı bir boya yaptır, beğenirsen devam edersin. İyi bir bakım rutiniyle yıpranma da minimum olur canım 💇♀️✨
Cevap
9Cevap
Ben yeni boyadım 1 kere boyamakla yıpranmıyor istiyorsan boya benim hoşuna gitti kızıl renk açıcı kullanmadım onu belirteyim
Yapmaaaaa üstüne ne boyarsan boya alttan hep kızıl yansıyacak🙀
Sonrada kızılı bırakamaz zaten annem bırakamadı bu yüzden
Gerçekten uzadıkça kesiyodum
Canım ben de saçımı kızıl boyadım ve bir sorun yaşamadım, DR beauty aktif boya koruma şampuanı kullanıyorum, saçlarım güzel duruyor, sen de deneyebilirsin.
Kızıldan kendi rengime dönmüs biri olarak cidden haklı arkadasın sacın anasını aglatıyo ama her ay boyamak gerek havlunu koyu renk yap bide iki tane yastık kılıdfın olsun
Benim annem yıllardır kızıl saçlı öyle değil iyi saçları
Sonuçta boya normal yıpranmasıda annemin saçları nasıl böyle canlı onu anlamadım bak
pişman olmazsın yıpranmaz ama yıllar sonra bile yansımaları kalıyor. beni rahatsız etmiyor çok belli değil ama aklında bulunsun
arkadaşların haklı 2 hafta güzel hissedersin 3. hafta yine boyarsın sürekli akıyo aktıkça yine boyuyosun 2 haftaya bir saç boyamaya saç kalmaz
kizil gercekten kalici kizildan sonra siyah yapsan bile kizil yansimalar olucaktir
Bence guzel olabilir ten renginizde acik ise
Bence gereksiz doğal olduğu gibi kalması daha mantıklı
Beyaz tenliysen çok güzel oluyor ben yaptım
Hayatımdaki en doğru karar yakışıyorsa yap gitsin
😍
Mavi yap farkın olsun
Annen diyorsa deneyebilirsin
İyice düşün her yer kıpkırmızı oluyor
Tenin beyaz ise hiç durma kdjf
Yap kızım yap evladım
boyat seksi olur
Annemde kızıl odamı öyle yani
Ahhh trolüm ben troll sıkıldım akşam akşam neyse iyi geceler dilere
Anneninki hangi renkkk
Kime bu cilven
Cilveyle ne alakası var kendime yakışacağımı düşünüyorum?
He yedik bizde sende fenaymışsın valla ha
Belkide güzel olur
Beyaz tenli değilsen yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?