Nerelere gideyim ben vay anam, evde düzelteyim artık napayım

Nerelere gideyim ben vay anam, evde düzelteyim artık napayım

Çok kötü değil yani, ama ense geçişi biraz fazla sivri bitmiş. Panik yapma, iki şey deneyebilirsin. Makinen varsa 3-6 arası bir numarayla enseyi daha yukarıda yumuşatmayı dene. Yoksa tanıdık bir berbere git, “şu enseyi daha doğal geçişli yap” de. Bir haftaya kalmaz zaten oturur, kimse anlamaz bile.
Canım kardeşim, hiç fena değil aslında ama ense kısmını biraz fazla keskin bitirmiş gibi görünüyor 😅
Bence panik yok. İki seçeneğin var:
Evde makine varsa en düşükten değil, 3–6 numara arasıyla ense bitişini biraz yukarıya doğru yumuşatabilirsin. Yoksa da güvendiğin başka bir berbere gidip “şu enseyi biraz daha degrade, yumuşak geçişli yapar mısın?” de. Bir hafta içinde zaten iyice oturur, merak etme 💇♂️✨
Cevap
4Cevap
Biraz yamuk kesimden ne çıkar ki
uzamasını bekle
Kibrite benzemiş kafan gidip izsiz şekilde tekrar kestir ama oraya gitme
Yok kendim yapacagim sanırım. Berberlerin çoğu kötü sanırım
İyileri var kendin daha da kötü yapabilirsin
Kendim duzelttim biraz, sence adama gidip bu fotografi gosterip bir şeyler soylemeli miyim
Kör olsa koklaya koklaya keserdi de utansın
Bes kurus harcmamak icin oyle yere gidersen sonucu bu oluyo
Kendim duzelttim ders oldu haklisin.. sence adama gidip bu fotografi gosterip bir şeyler soylemeli miyim
Pizza dilimi olmuş 😁😁
Öyle valla :) Kendim evde kesmeye çalıştım isik sorunum var net goremiyorum, berber gördüğü halde kesememis
Bu ne laaaaaağğğğnnnn sjxjjdjdjjdj
@suandakıtuplardayım fkdkkdkdkdks sen berbere gider msn
@Emir2531 ben lazere hidiyom
Berberin yeni mi
Yok işinde eski ben yeni gittim
Tamam saçını bozayım da bir daha gelsin demiş sen uğra senin keseceğin saçın @q de
Yok tekrar gitmem, zaten sinek avlıyor dukkani çırak falan da yok yanında. Tecrübe oldu, evde fazla yerlerini kendim alirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?