Aşklar saçımın dibini boyuyordum, Paletten'inkini kullanıyorum, boya tüpü patladı içinde baya boya var, yeteri kadarını kullandım zaten, kalan boya bozulur mu atayım mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saç boyası bozulmadan önce drbeauty aktif boya koruma şampuanı kullanmaya başladım, saçlarım eski haline döndü, sen de kullanabilirsin, boya bozukluğunu önler.
Güzelim merhaba 💕
Saç boyası açıldıktan sonra çok kısa sürede oksitlenip bozuluyor, hele ki oksidanla karıştıysan kesinlikle tekrar kullanmamalısın. Hem tutmaz hem de saç derini yakabilir.
Karıştırılmışsa direkt çöpe, daha açılmamış ayrı tüpse serin ve karanlık yerde saklayabilirsin ama yine de uzun süre bekletmemek en sağlıklısıdır 🌸✨
Cevap
1Cevap
Bozulur artık feri gider bozulmasada hükmü yoktur sadece saç dibini tahriş edebilir basit gibi görünsede hassas konular şakaya gelmez sağlık bu
Bide kaşımı açıyorum genelde onlarıda atayım değil ki
Kaş daha bi dikkat ister alerjik olmaya daha bi müsait yüz bölgesinde sonuçta onu daha dikkatli boyayın yeni boyalar ve tahriş etmeden fazla tutmayın ve güzel yıkanmalı bir çok kadın boyuyor ama dikkat ister
Ya bacım 10.1 palette kullanıyorum kaşım için aylardır onu kullanıyorum ama kaşımı koyulttu beklemiyordum hiç gece gece boyamda yok hani ne yapmalıyım oksidandanmı kaynaklı bilmiyorum
Koyultur çünkü küllü boya kaş'ta koyuysa koyulaşır açılma olmax sadece 10 numara olmalı veya külü kaşta yok etmek kaş tonunu açmak adına içine karbonat koymalı
Bir kaç gün bekleyip öyle boyayın artık ikinci bir işlem kaş köküne zarar dökülme yapar pul pul
Yaa çok teşekkür ederimm saçım açık ton olunca hep kaşımın tonunu açarım bende diyorum neden koyu oldu kurtarıcısınız gerçekten teşekkür ederimmm
Rica ederim işim bu çünkü yardımcı olduğuma sevindim güle güle kullanın her zaman bir olmaz boyamıx işin nazarı bu telafisi var ruh hali özel dönem ve boya seçimi her zaman istediğimiz sonucu vermez sağlık olsun 🙏😇
Ya kabartma tozu olmaz değil mi yanlış katmayım şimdi ve gerçekten yardımcı oldunuz kaç saattir şakasız bununla uğraşıyorum
Kabartma tozu değil karbonat açma gücü vardır genelde kızıllı saçlarda turunculugu alsın diye boya ve açıcıya koyarız ama kaş dikkat ister lütfen bir iki gün bekle farla kaş kalemiyle saçınla uyumlu tona getir ama bu riski alma zaten onun hükmü yok kaşta yüzünü yıkadıkça akar vazelin de yardımcı olur ya da yağlı bir krem külü akıtır koyulugu alır
Alerjik reaksiyon sonucu yüzün şişebilir lütfen biraz dinlensin artık 🙏
Tamam teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuzzz öğrenmiş oldum sayeniz ile 🩷❤️🫂
Rica ederim çok mutlu oldum yardımcı olduğuma sabırla bekle emin ol tatlanıcak o renk hayırlı geceler diliyorum 🤗🙏😇
Kalsın bişey olmaz
İzmitli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?