Sürekli saçımı boyasana diye istekte bulunuyor, ne kadar doğru bu
2 ay
Sürekli saçımı boyasana diye istekte bulunuyor, ne kadar doğru bu
Canım ben de çok çektim o durumdan, dr. beauty aktif boya koruma şampuanı kullandığımdan beri saçlarım kendine geldi, mutlaka annenle birlikte kullanmaya bakmalısın.
Knk ne diyon ya yapay zeka misin
Güzel kalpli kız ❤️
Annen büyük ihtimalle kendini daha bakımlı ve genç hissetmek istiyor, bunda hiçbir yanlış yok 🌸 Ama burada önemli olan şey, bunu sağlıklı şekilde yapmak.
Eğer sağlık sorunu yoksa, önce doğal tonlarda, çok radikal olmayan bir renk düşünebilirsiniz. Mümkünse önce kuaföre gidip profesyonel biriyle konuşun, saç yapısına uygun ürün seçsinler. Evde boyayacaksan da mutlaka hassas saçlar için olan, besleyici içerikli bir saç boyası tercih et ve saç derisine temasını minimumda tut 💇🏻♀️✨
İçine sinmiyorsa da ona dürüstçe, “Saçının sağlığı bozulmasın istiyorum, o yüzden çekincem var” diye söyle, bil ki bu bile onu mutlu eder canım 💕
Cevap
4Cevap
Doğru değil ama severek ve isteyerek yapiyor olsaydin ne kadar tatli bi şey olurdu.
Ana kuzusu gibi olurum diye rahat edemiyorum
Ne alakasi var. Amcamin oğlu sürekli annesine yardim eder, çay demler getie götürüne bakardi, evlendi o kadar güzel bir eş olduki. Naif duygu yüklü ailesine bağlı süper insan.
Cevabın için teşekkürler
Rica ederim..
Bence anneni mutlu etmek kadar ne var değerli su hayatta. Hiçte bir şey olmaz. Boya ne olcak.
Keşke oda beni mutlu etseydi şu yaşıma kadar tramva olmasaydı bazı şeyler
Geçmişi değiştiremiyoruz maalesef
Aynen ama rahatsız ediyor
Anlıyorum ama elden gelen bir şey yok ki negatif şeyler düşünmek enerjiyi aşağı cekmeketen başka bir işe yaramaz
Çekmekten*
Haklısın ya üzücü ne diyim
Bende bişi diyemiyorum kalan ömrünuz daha güzel geçer umarım
Umarım ama şu an için daha da boka sarıyor
Anneni sevindiriyorsun ne güzel annen genç ruhlu enerjik biri olmalı.
Yaşla ne alakası var. Boya işte.
Ne varki
25 yaşında bir erkeğin yapması ne kadar doğru bilmiyorum
Anenin kacki
46 47
Anladim
Olur
Tkp eden senmisin
ne olacak ki
Diğer yorumları okurmusun oraya yazdım birkaç şey
takip etsene
Ne var bunda