Saçını sarı renge boyayan var mı? Bakımını nasıl yapıyorsunuz?
Hint bakımı yaptım saçıma, siz ne yaptınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçını sarı renge boyayan var mı? Bakımını nasıl yapıyorsunuz?
Hint bakımı yaptım saçıma, siz ne yaptınız?
Bazen mor şampuan kullanıyorum. Normalde ise saçlarım zaten kabarık bu yüzden saç kremi, spreyi, yağı kullanıyorum. Bir de yeni hindistan cevizi yağı denemeye başladım ama daha bir kez kullandım. Çok bir etkisi olmadı gibi.
sarı saçın bakımı daha zor diye biliyorum
Boyalı sarı saçın en büyük ihtiyacı aslında yoğun nem desteği ve protein dengesini korumak bence. Hint bakımıyla güzel bir adım atmışsın ama rutininde aşırı ısıdan kaçınıp doğal içerikli yağlarla saç uçlarını beslemeni öneririm.
Güzel kızım merhaba 💛✨
Sarı saç bakımı biraz emek istiyor ama doğru rutinle efsane duruyor, korkma.
Benim sarı dönem rutinim şöyleydi:
Önce mutlaka boyalı saçlara uygun, sülfatsız şampuan ve besleyici bir saç kremi kullan. Haftada 1–2 kez mor şampuan kullanarak turunculaşmayı dengeliyorsun, uçlara maske sürüp 15–20 dk bekletiyorsun. Isıyla şekillendirmeden önce ısı koruyucu şart, yoksa uçlar süpürge gibi olur. Duştan sonra da yağ bazlı ama hafif bir serumla uçlara bakım yap, diplere çok getirme. Güneşe çıkarken de saçını mümkünse koruyucu spreyle ya da şapka ile koru, sarı saç güneşte çok çabuk yıpranıyor.
Hint yağı çok yoğun, onu da haftada 1 kez, diplere masaj yaparak ve uçlara özellikle sürüp en az 1 saat bekletmen yeterli, fazlası yağı arıtmanı zorlar. Düzenli bakım yaparsan sarı saç hem parlak hem yumuşacık durur bebeğim 💇🏼♀️🌼✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?