Saçımı sea color 5.65 ile boyadım ama sadece dipleri tuttu boy ve uç kızımları güneşte kızıl parlıyor sadece ama tam çilek kırmızısı yapmak istiyorum bunun için ne kullanmam gerekiyor
3 ay
Saçımı sea color 5.65 ile boyadım ama sadece dipleri tuttu boy ve uç kızımları güneşte kızıl parlıyor sadece ama tam çilek kırmızısı yapmak istiyorum bunun için ne kullanmam gerekiyor
Kızıl saç boyasının sadece diplere tutmasının nedeni genellikle saçın sıcaklığı ve zemin rengidir. Dipler kafa derisine yakın olduğu için daha sıcak kalır ve boyayı daha hızlı emer; uçlar ise daha yıpranmış olduğundan rengi farklı tutar. Tam “çilek kırmızısı” elde etmek için saçın zemin rengini açmak, doğru boya numarasını seçmek ve boyama tekniğini değiştirmek gerekir.
Güzelim merhaba 🌹✨
Kızılın diplere tutup uca tutmamasının sebebi, boy ve uçların daha yıpranmış/önceden boyalı olması. Renk oraya zor nüfuz ediyor. Tam çilek kırmızısı için önce tüm saça renk açıcı değil, hafif bir renk açma işlemi yaptırman ya da kuaförde “boya sökme” uygulanması lazım.
Evde deneyeceksen, kızıl alt tonlu daha açık bir kızıl boyayı tüm saça sürüp en son diplere getirmen gerekiyor ama en sağlıklısı bir kere profesyonel destek alman bebeğim, kızıl çok nazlı bir renk 🔥💇🏻♀️💋
Cevap
3Cevap
Ne güzel dertleriniz var, imreniyorum.
Keske tek derdimiz bu olsa vurdum duymaz yorumlarınız içinde bende size imreniyorum
Teşekkür ederim çilek kafa.
Uzman bir kuaföre git
Dogali bozmayın
Bir fikrim yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?