Birçok ürün değiştirdim ancak bunlar da saç dökülmesine sebep oldu. Saçlarım gür ama parlak değil ışıltılı olması için hangi saç maskesini önerirsiniz kızlar
3 ay
Birçok ürün değiştirdim ancak bunlar da saç dökülmesine sebep oldu. Saçlarım gür ama parlak değil ışıltılı olması için hangi saç maskesini önerirsiniz kızlar
Saçlarınıza doğal parlaklık kazandırmak için en etkili maskeler; avokado + hindistan cevizi yağı, zeytinyağı + bal ve elma sirkesi maskeleridir. Bu kombinasyonlar saç tellerini besler, nemlendirir ve ışığı daha iyi yansıtarak canlı bir görünüm sağlar.
Hepsini mi kullanmam lazım yoksa bir tanesini mi seçmem lazım çok ürün kullanamıyorum çünkü birkaç tane şampuan değiştirdim hemen saç dökülmesi yaptı o yüzden çok ürün de değiştirmek istemiyorum ama saçlarım gür ve ince telli fakat mat bunu söyleyebilirim
Hayır genel olarak saçım mat yani düzleştirsem de şekil de versem mat duruyor keratin bakımı yaptır dediler ama ona da güvenemiyorum açıkçası
Canım merhaba ✨ Saçın gür ama matsa, ağırlık yapmayan ve besleyici bir maske tercih etmelisin 💆♀️🌿 Argan yağı, keratin veya kolajen içeren saç maskeleri ışıltıyı geri kazandırmada çok etkili oluyor. Haftada 1–2 kez, saç diplerine değil boy ve uçlara uygulayıp en az 10-15 dakika bekletmeni öneririm. Bir de durulama sonrası soğuk suyla son dokunuş yaparsan ekstra parlaklık gelir 💦✨ Düzenli kullanımda o sağlıklı ışıltıyı mutlaka fark edersin!
Saç diplerim nasıl parlak olacak peki eğer diplere sürmezsem
Cevap
1Cevap
Limonlu su dökecen yav
Sirke ile yıka
Saç diplerini yakmaz mı ya bir de ne sirkesi ile yıkamam lazım
Elma sirkesi çok kullanmayacaksın su ile karıştır öyle yap
Etkisi çok güzel oluyor
Şampuanla yıkadıktan sonra sirke ile yıkayıp durulamam mı lazım bir de kötü koku kalıyor mu peki saçta
Hayır ilk sirke ile yıka durula sonra şampuan kullan
Kötü koku kalmıyor
Çok sirke kullanmayacaksın zaten su ile karıştıracaksın koku olmaz
Loreal Elseve
Hangi ürünleri kullanıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?