Arkadaşlar saçlarınızda dökülmeler olduysa bunu nasıl engellediniz acaba önerilerinizi alayım?
2 ay
Arkadaşlar saçlarınızda dökülmeler olduysa bunu nasıl engellediniz acaba önerilerinizi alayım?
saçlarının dökülmesi sadece bir geçiş dönemi ruhunun ışığı hala yüzünde parlıyor bu durumu dert etme çünkü senin zarafetin tellerle ölçülemez her dökülen saç yerine daha güçlü bir enerjiyle gelmen için bir fırsat belki de doğa seni yeniliyordur
Canım, saç dökülmesi gerçekten moral bozabiliyor ama doğru bakımla toparlamak mümkün 🌿✨ Ben en çok düzenli kafa derisi masajının ve saç derisini yatıştıran hafif bir bakım yağının işe yaradığını gördüm. Sıcak suyu azaltmak ve ısı şekillendiricilere ara vermek de çok etkili oluyor. Birkaç hafta sabırla uygularsan farkı hissedersin 💛
Cevap
3Cevap
Benim aylardır sürüyor ne denediysem olmadı 18 martta randevum var dermatoloğa görüneceğim
Demediklerin neler oldu ki
*Denediklerin
Bioxcini çok öneriyolar ondan bende fayda göremedim
Minoksidil öneriyor doktorlar onun dışında kan değerlerin , suyun sertliği kullandığın ürünün içeriği yediklerin içtiklerin stres hepsi etkiliyor
Saç dökülmesi için dermatolog'a git, vitamin al, stresli olma.
Benn hatta bir ara kesin kanserim bu kadr saç dökülme normal değildi çünkü
Ee dökülme nasıl geçti
Minoxil kullan
Siz kullandınız mı
Yan etkileri fazla ama yaa
Saç çıkartıyomu peki
Anladım yaa ilk başta da çok saç döküyo diyolar
Banada önerin
Sarımsaklı su ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?