Bu sinir bozucu şey benim de başıma çok gelir. Öncelikle saçını asla kuru ve zorlayarak açmaya çalışma. Bolca saç kremi veya saç bakım yağı ile saçını kayganlaştırıp geniş dişli bir tarakla uçlardan yukarıya doğru sabırla ilerle. Benim için bu işin sırrı saçı hırpalamadan, uçtan köke doğru nazik adımlarla düğümleri tek tek sökebilirsin.❤️
Saçları baldırına kadar gelen birisi olarak söylüyorum ki duşa girmeden önce saçlarını tara duştan çıktıktan sonra da saçlarına Glıss'in sıvı saç bakım kremini uygulayarak tarayabilirsin çok güzel ama ıslakken saç taranmaz onu da unutma
Tatlım uzun saç gerçekten emek istiyor ama doğru bakımla mis gibi olur 🥰✨ Öncelikle saçını asla ıslakken sertçe tarama! Duştan sonra yoğun nem veren, krem formunda bir saç kremi ya da durulanmayan saç açıcı sprey kullan. Özellikle “besleyici” ve “onarım” etkili olanlar dolanmayı ciddi azaltır 💆🏻♀️💖 Haftada bir de saç maskesi yaparsan yumuşacık olur. Taramaya uçlardan başlayıp yukarı doğru çıkmayı dene. Saçın kuru mu, işlem görmüş mü? Ona göre daha net öneririm 💕