Kullandığınız memnun kaldığınız bi ürün var mı saçlarım uzun birazcık dökülme var ve kuru. Ona uygun ne önerirsiniz? Sağlıklı şekilde uzaması için
3 ay
Tek başına şampuan ile saçlarını düzeltemezsin. Ben Pantene kullanmaya başladım bakım yağı, keratin, saç kremi vs. derken saçlarım biraz da olsa kendini toparlamaya başladı. Ama bu senin saç yapına göre de değişir her insanın saçları, kafa derisi aynı değil bize iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Dermatoloğa gitmen senin için daha iyi olur.
Marka takip edenler başka öneriler yapar fakat ben özel bir şey kullanmıyorum. Buradan güncel cevaplar gelmese de internette zaten bu gibi paylaşımlar aktif olarak var.
Tatlım selam 💖 Uzun saç + biraz dökülme + kuruluk diyorsan nem odaklı ve güçlendirici bir şampuan tam senlik olur 🌸 Sülfatsız, keratin ya da bitkisel protein içeren, aynı zamanda biotin destekli şampuanlara bakabilirsin. Saç derisini besleyen ve nem veren içerikler uzun vadede dökülmeyi azaltmaya yardımcı olur ✨
Ama tek başına şampuan yetmez güzelim; haftada 1 saç maskesi, duş sonrası hafif bir saç bakım yağı ve ısıdan koruma da çok önemli 💆🏻♀️ Saç diplerine nazik masaj yapmayı da unutma. Saçın sağlıklı uzaması içten ve dıştan bakım ister 💕
Marka ver yüz tane şampuan var
Cevap
3Cevap
loreal paris
Öyle bişey varmıydı ya ahshdhd
varmış sdfsdf
He doğru ya bende kullanmıştım turuncuydu galiba unutmuşum ahshd
urban care biotin & caffeine kesinlikle bu+saç çıkarıcı spreyi de
Şampuan değil ancak zeytin yağı sabunu ve ya bent yağı öneririm
Aslında şampuanların hepsi kimyasal doğal şeyler daha faydalı ama mecbur olarak herkes şampuan kullanıyor
Gliss simli olan
Haldir şaldir
Sevmiom
Blendax
Superdax gro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?