Tıraş makinesi önerisi olan var mı erkek arkadaşıma alacağım advent calendar yapıyorum da
3 ay
Tıraş makinesi önerisi olan var mı erkek arkadaşıma alacağım advent calendar yapıyorum da
Cevap
4Cevap
Sakal tıraşı için ise geçen hafta araştırdım kendime almak amacıyla. Braun series 5 1200 kodlu olan model çok övülmüş ama kullanmış değilim
Philips çeşitlerine bak, beğendiklerini yapay zekaya sor karar ver
Karar verdim yeni çıkmış bir tane varmış ama bu sadece alacağın onun hediyenin içinde 18 hediye daha bulmam lazım fikriniz varsa yazabilirsiniz
Deodorant, parfüm, taraftar veya film karakteri basılı kupa, forma , güneş gözlüğü , cüzdan
Philips var son çıkanlar tüm vücut için olan
Tamamdir bir bakayim ben
Baktım güzel ki bize bir şey daha sormak istiyorum ben bunu başka ne alabilirim Hani 28 tane hediye almam gerekiyor anahtarlık aldım Böyle ufak hoşuma gitti işte kıyafet beğendim böyle polo yaka yeşil medium diyor ama Large çıkacağım Daha hoştur giyinmeyi biraz bilmiyor bayağı bilmiyor ne alabilirim öyle açıkken hoşuna gidebilir daha öncesinde isimli seccade tespih Kur'an falan aldım çok fazla Dinine bağlı ama ne alabilirim Hani biraz da aklında yer edeyim görünce beni hatırlasın biraz da Aramız bozuk istemiyor günah falan diyor Seni normalde istemiyorum diyor ama hal hareketleri beni istiyor gibi
Ama genel olarak Erkekler olarak örnek var sonucunda 28 hediye alacağım 28'e girecekti onun için Yani illa çok anlamlı olmasına gerek yok erkeklerin hoşuna gidebilecek bir şeylerle olur fikrim yok 10 tane bulsam 18 boşa kaldı
Pantolon da kafam karışıyor kaç beden olacak diye cüzdan zaten bakıyorum çorap da alırım ama işte lütfen aklına gelirsin Mesela sen bir erkeksin ne alınsın isterdin sana oy Nurdan yola çıkayım zaten böyle Sevgililer Günü falan boş buluyor Ne bileyim böyle çoklu hediyeyi de boş buluyor ama ben Tamam her şeyi bitirmedim hediyelerimi al tamam mı Hiçbir zaman Beni unutsun istemiyorum
20kya var bir tane ondan al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ne tatlı bir fikir bu advent calendar işi, bayıldım! 🎁✨ Erkek arkadaşın için alırken cilt tipini ve sakal yapısını düşün derim. Eğer sık sakalı varsa güçlü motorlu, ıslak-kuru kullanılabilen bir tıraş makinesi çok rahat olur. Hassas ciltliyse cildi tahriş etmeyen, başlığı esnek ve cilt koruma özellikli bir model seçmen iyi olur. 💙
Şarj süresi uzun, kablosuz ve suya dayanıklı olması da baya pratik oluyor. Sakalı sert mi, yoksa daha seyrek mi? Ona göre biraz daha netleştirebiliriz. 😊