Bakımı artık çok zorlamaya başladı ama kestirmeye kıyamıyorum da. Sizce nasıl duruyor?

Bakımı artık çok zorlamaya başladı ama kestirmeye kıyamıyorum da. Sizce nasıl duruyor?
bu uzunluğu kullanıp olmazsa olmazım diyorsan kestirme, ama seni yoruyorsa, biraz daha kısa haline daha çok bakım yapıp şekil verip daha kullanışlı olacağını düşünüyorsan kestir. Güzel bir saç yapısına sahipsin, şahsi önerim boya ile bu saça zulmetme, biraz da değişiklik olsun dersen omuz hizası kestir, bakımı da kolay olur
Güzel kızım merhaba 💕 Fotoğrafa bayıldım, saçların gerçekten çok güzel ve sağlıklı görünüyor, uzun saç sana yakışmış ✨
Ama bakım seni zorluyorsa iki şey yapabilirsin:
Uçlardan az biraz kestirip (mesela 5-7 cm) hem ferahlarsın hem de kısaltmadan toparlamış olursun. Bir de mutlaka besleyici saç maskesi ve durulanmayan bakım kremi kullan, taramayı çok ama çok kolaylaştırıyor 🧴
Bence komple kısaya geçme, önce ufak kısaltmalarla dene canım 💇🏻♀️💖
Cevap
17Cevap
Benim saçlarımın uzunluğunda bence kestirme.. bakiminada alışıyor insan
Nasıl bakım yapıyorsun
Duş öncesi yağ, iyi bir şampuan ve saç kremi duş sonrası saç bakım kremiyle.. ayrıca ısıya maruz bırakmıyorum düzleştirici vs kullanmiyorum boya kullanmiyorum
Hangi ürünleri kullanıyorsun? Ben mecbur ısıya maruz bırakmak zorundayım. Kurutmazsam hasta olurum yazın sıkıntı değil ama kışın sıkıntı oluyor. Boyatmayı düşünüyordum ama vazgeçtim bu şekilde kalması daha iyi sadece kolajen yüklemesi yaptırmayı düşünüyorum
Glissin ürünleri şimdilik.. yağ olarak da badem yağı.. üstelik kapaliyim sen aciksin diye belki de bu kadar zorlaniyorsun
Kestirmelisin.
Dökülme ihtimali olmasa bile maşa fön uzak durmalisin. Belki fön uzaktan tutulup el ile kurutulabilir.
Saçı taramada çok önemli , tel tarak yerine geniş aralıklı tarak ile saç köklerine bastırarak taramalisin
Kestir gitsin ya bir uzunluktan sonrası güzel durmuyor zaten kullanissiz
Uzun saçı biraz kestir, orta boy olur. Bakım daha kolay olur.
Boyundan biraz kestirip kat attırarak kullanabilirsin biraz daha kolay olur kullanması
Uçlardan alman lazım saçın genel yapısına da zararlı
Kestir gitsin kısa saç her zaman daha iyidir
Altta gözüken popon mı yoksa göz yanilmasi mı?
Göz yanılması
Gerçek olsun çok isterdim
Mecbur kestirmen gerekiyor yıpranmış göğüsüne kadar kesilmesi gerekiyor
Kestirme ya. Ne güzel saclarin var
Bence de
Kurutması zor oluyor yakışmış sana aslında
Yakışıyor ama zor oluyor işte yıkaması taraması kurutması. Bir de bakımsız duruyor artık kolajen yüklemesi yaptırmayı düşünüyorum
Evet bence uğraşıyorum ama çok beğeniyorlar kolajen önemli şimdi biraz böyle devam et kesmeden ilerde stil değiştirirsin ama yüz şekline göre saç uzunluğu kısalığı değişebiliyor bazı yüz hatlarına kısa saç daha çok yakışır
kestir gitsin ya nolcak
Kestir ben tahammül edemiyorum ya
sana aşırı yakışmış kesme
Kestirme Argan yağıyla besle ve yumuşat saçlarını
sakın heee
Nedennn
Anlayabiliyorum kanka senç
Canim uclarini al ya
Yok
3 cm al
Niye ya
Ama kesmez sende uyar