Saclarimi fotograftaki gibi kirmizimsi yapmak istiyorum sacim koyu kahve fotodaki kadar acik degilde koyu bi kizil istiyorum. Acici kullabmak falan istemiyorumda sacim uzayinca cirkin dururmu dibi veya akarmi mavi boyanin yesile donmesi gibi YARDIM EDIIINNN
Açıcısız boyarsan o cırtlak kırmızı olmaz zaten tam istediğin gibi asil bir çürük vişne ya da şarap kızılı olur. Güneşte efsane parlar, kapalı mekanda koyu durur. Ana saçın koyu olduğu için diplerin gelince sırıtmaz yumuşak bir geçiş olur. Hatta uçlarda kızıllık kalınca ombre gibi durur. Sırıtmıyor yani
Güzel kızım Tuğçe, konu kızıl olunca dayanamam, koşarak geldim 💋✨
Koyu kahve saçta, açıcı kullanmadan koyu kızıl elde edebilirsin, ama fotoğraftaki kadar canlı kırmızı değil, daha bordo/kiraz tonunda durur. Bu da zaten senin istediğin koyu kızıl olayı, o yüzden avantaj.
Dibi uzayınca kötü durmaması için tüm saçı tek renk boyat, ombre gibi değil. Kızıl saçta akma olur, ama mavi gibi yeşile dönmez; daha çok bakır/kahveye döner. Rengi korumak için: boyalı saçlara özel şampuan, çok sıcak suyla yıkamama ve ısı ile şekillendirmeyi azaltma önemli.
İlk defa kızıl yapacaksan, bir kuaföre danışıp “açıcı istemiyorum, koyu kızıl istiyorum” diye özellikle söyle, ona göre boya seçsin. Emin ol, sana çok yakışır, teninle de güzel kontrast yapar, özgüvenin uçuşa geçer 😍🔥