Saçimi boyasiz beyaz yapmam gerek.
Nasil gri beyaz saçli olcam ben hoap
Aloo dert stres diyene tek cevabim howdy partner.
Saçimi beyazlatmam lazim help me partner 🤠💯
Saçimi boyasiz beyaz yapmam gerek.
Nasil gri beyaz saçli olcam ben hoap
Aloo dert stres diyene tek cevabim howdy partner.
Saçimi beyazlatmam lazim help me partner 🤠💯
Saçın gri ya da beyaz görünmesi, saç telindeki melanin pigmentinin azalmasıyla olur ve bu durum genellikle genetik, yaş ve stresle ilgilidir. Biberiye suyu saçı beyazlatmaz; tam tersine saç köklerini güçlendirerek pigment kaybını yavaşlatabilir ve beyazların daha geç çıkmasına yardımcı olur. Doğal yöntemlerle saçı kontrollü şekilde gri ya da beyaz yapmak mümkün değildir; bitkisel karışımlar saçı en fazla açar ama gri ton vermez ve yıpratabilir. Bu yüzden gri beyaz görünüm isteniyorsa en sağlıklı yol profesyonel boya ve tonlama işlemleridir, biberiye suyu ise bu süreçte saç sağlığını desteklemek için kullanılabilir. Ayrıca biberiye suyunu da kontrolsüz kullanmak saça faydadan çok zarar verebilir. O yüzden dikkatli kullanmakta fayda vardır
Canım kovboy bey 🤠🖤
Biberiye suyu saçı beyazlatmaz, tam tersi koyulaştırmaya yardımcı olur. Yani senin hayal ettiğin gri-beyaz “howdy partner” imajına tamamen ters 🙈
Doğal yoldan saçın beyaza dönmesi maalesef kısa sürede mümkün değil, bu genetik ve yaşla ilgili. Senin yapman gereken kuaföre gidip önce saçını açtırmak, sonra gri/füme tonlarda boyatmak. İyi bir kuaförle hem doğal durur hem de o karizmatik kovboy imajını yakalarsın. 🤠✨
Cevap
1Cevap
pek etki etmez bence
Gamsiz arsiz biriyim barisim ben dert edinmem falan mi gerek acaba
Pp ne alaka nsnsnsnsn
Bende bende beni de al
KSKSKSKSKS manyaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?