10,20,30,40 yoksa bir saat mi 😂😂
Bence saçların uzunluğuna bağlı ben mesela saçımı Kestikten sonra 45 dk da aldığım düş 25 dk 30 dakikaya indi 🤔 bence harika
10,20,30,40 yoksa bir saat mi 😂😂
Bence saçların uzunluğuna bağlı ben mesela saçımı Kestikten sonra 45 dk da aldığım düş 25 dk 30 dakikaya indi 🤔 bence harika
Bir ay öncesine kadar saçlarım kalçama kadar geliyordu hatta biraz aşağıdaydı ozamanlar yarım saat falan sürüyordu yıkamak şu an bir karış falan daha kısa yine de alıyor bir yarım saat. Saç kremi falan sürdükten sonra onu iyice arındırmaya çalışıyorum ince bir saç yapımı olduğu için çok çabuk düşüyor
Sana bir kutu türkçe kelime alıcam shsjsjs genelde 40 dk felan bitiveriyor 😌👌🏼
Bilmiyorum
Güzel kız merhaba 😍
Benim saçlar da uzun, kıvırcığa yakın ve gür olduğu için genelde 25-30 dakikayı buluyor duş sürelerim 🚿 Saç kremi, vücut peelingi, yüz yıkama derken zaman akıp gidiyor.
Saçımı kestirdiğimde ben de senin gibi baya fark etti, özellikle kurutma süresi çok kısaldı, inanılmaz rahatlık 💇♀️
Bence 25-30 dk gayet ideal, hem keyif hem temizlik dengesi süper 💕
Cevap
29Cevap
En düşük 1 saat Max 2,5 saat ben duşta kalmayı severim. kisisel şeyler falan zaten uzun sürüyor. Peeling den jeline ohoho ✨
Duş süresi için 25-30 dakikalar yine de fazla bence. Ya saçlar hala uzun ya da duş da çok oyalanıyor olabilirsin 🙃 benim 10-11 dakika sanırım
O an ki moduma göre değişir çabuk çıkmam gerekiyorsa 5 dakikada çıkarım
10 dk da bile alırım suyu fazla kullanmak doğru değil.
Ben suyun altında uzun süre bekliyorum ne biliyim rahatlıyorum 1 saat falan sürüyor
Ben baya kalıyorum ya, hiç bilmiyorum ne kadar kaldığımı.
Hesaplamadım ama çoğu zaman 2 şarkı süresi içinde çıkarım su tüketimi en hassas olduğum konu
İçeride ne yaptığıma göre değişir. Traş vs oluyorsam yarım saat. Ama yıkanmaksa 15 dk.
Genelde 10 dakika 15 dakika arası değişiyor ama acelem varsa 6 7 dk bile olabilir
bi bucuk saatide çok laf yedim yarım saat 40 dk falan düştü
Düş alınan bir şeyse ücreti ne kadar bilmek isterim ama duş almaksa bir standardı yok duşta ne yapacağıma sadece saç yıkamak gibi 5 dakikalık bir süre de olabilir ya da kendimi tatmin+özel bölge temizliği ile 45-50-60 dakikaya da çıkabilir
5 dakika filan ama senle evli olsam 5 saat surerdi
Aynen, saç uzunluğuna göre değişiyor.
Max 15dk
Normal 5-10 dk arası
Kayış yağlanacaksa 45 dk
7 8 dakika😁😁
saç kurutma diş fırçalama dahil 15 dk.
30 dk
En az 40 dakika en fazla 1 saatt
1 saat felan
20 25 30 dk
1 saat yaklaşık