Saçlarım görsel 2 deki gibi kızıl. Sarı yapmayı düşünüyorum. Sarıda şöyle duruyor.
Görsel1
Görsel 2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl Kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl kızıl
Karar vermek çok zor, ikisi de çok yakışmış. Ama sarı bi tık önde, sana bir tavsiye vereyim böyle durumlarda karşı cinsin cevaplarını dikkate alma.. Büyük bir çoğunluğu en az yakışanı yap der..
Yanlış yazmışım karşı cins dediğim benim çerçevemdeki karşı cins, yanii kızlardan tavsiye alma demek istemiştim.
Çakma sarışın görünce artık midem kalkıyor. Çok ucuz ve varoş gösteren bir şey bence. Herkes saçı yanık dolaşıyor pişmaniye, saç kavurma gibi olmuş milletin kafası. Koyu saçın çok büyük bir aurası var. Herkes kendi saçında kalmalı bence
Güzel kız, ikisi de yakışmış ama bence kesinlikle Görsel 2 sana daha çok gidiyor 🔥🧡
Kızıl saç tenini daha sıcak ve canlı göstermiş, yüz hatların çok daha belirgin duruyor. Sarı ise seni biraz soluklaştırmış gibi, özellikle kaş ve gözlerin kızılda daha ön planda.
Eğer değişiklik istiyorsan, tamamen sarıya dönmek yerine, kızılın üzerine birkaç ton açılmış ışıltılar da çok tatlı durabilir 😉✨
Cevap
13Cevap
sarı kötü kızılda süpersin tam senin rengin
Bence ikisi de senin rengin değil ama 2. daha iyi bir tık daha belirgin bi kızıl daha çok yakışır
Aslında kızıl daha belirgin ama ışıktan dolayı koyu durmuş
O zaman baya iyi olmuştur kızıl olan güzel duruyo sarı yaptıracaksan da ombre mi deniyor ona bilmiyorum direkt sarı yapma garip durmuş
Anladım teşekkürlerrrrr
Bu renk çok yakışmış kesim de çok iyi olmuş beğendimmmm
Baya başarılı kızıl muazzam olmuş ama çene hizası olsa çok daha güzel olurdu 🤣🤣
Sarı daha hoş bir hava katmış
Kızıl tek atıp yırtıp geçmiş
Kızıl çok daha iyi durmuş
Görsel 2. Hem de açık farkla
Sarıda kızıl olur.
Sarı saç yakışmış evet
Kızıl.
Alttaki çok iyi
Sarı kesinlikle