Saç rengimi değiştirmek istiyorum sıkıldım bu renkten artık. Aslında güzel bir renk saç rengim bana da yakışıyor ama değişiklik istiyorum. Hangi renk yakışır sizce?

Saç rengimi değiştirmek istiyorum sıkıldım bu renkten artık. Aslında güzel bir renk saç rengim bana da yakışıyor ama değişiklik istiyorum. Hangi renk yakışır sizce?
Bu saç renginden başka bir şey yakışmaz sana kalsın boyatma

Yapay zeka Gemini'nin önerdikleri bunlar:)) bu arada sen ve diğer KS üyeleri de bu tarz durumlarda yapay zekaya görselinizi ekleyip şu promtu yazabilirsiniz.
eklediğim görseldeki yüz hattımı ve saçımı dikkate aldığında, bana en çok yakışacak 3yada saç rengi ne olabilir. ayrıca bu saçın nasıl göründüğünü görebilmek için fotogerçekçi ve karakterin yüz hatlarının değişmediği görsel promtları da yazar mısın.
böylece istediğin değişikliği gerçek hayatta yapmadan önce farkı görebilirsin.
görseli izinsiz kullandığım için mesaj olarak atacaktım ama mesaj gönderilemiyor sanırım sana. o yüzden buradan genelde paylaştım. begendiğine sevindim. :)
Güzel kızım merhaba, yüzün de tenin de çok yumuşak hatlı ve sıcak alt tonlu duruyor, şu anki koyu saçın da zaten sana yakışmış 💁🏻♀️✨
Değişiklik istiyorsan tamamen açmadan şunları düşünebilirsin:
Koyu kahve üzerine karamel ya da bal tonlarında ombre/sombre, yüz çevrene çok hafif sıcak ışıltılar; ya da komple sıcak çikolata kahvesi. Bunlar hem tenini aydınlatır hem de yüz hatlarını yumuşatır, sertleştirmez. Çok soğuk küllü sarılardan uzak durmanı öneririm, seni soluk gösterebilir 🧡
Cevap
18Cevap
Kumral saç daha çok yakışır bence dene. Tenin esmer çünkü açık saç daha hoş duruyor. Elbisede de hep açık renkleri tercih et
Sivri çeneli kızlar 1 -0 önde her şey yakışır
Zaten çok güzelsin saçının rengi de çok güzel bana kalsa hiç değiştirme ♥️
Bence sacların aynen böyle kalmalı bozma yüzüne sana yakısan bu
Dudakların güzel. Saç rengini azcık açsan çok daha belirgin durur.
Röfle mi diyolar aralara attır seyrek şekilde
Kahve veya kestane rengi güzel olur
Kötü anlamda demiyorum çok güzelsin
Bu halin çok güzel bence
Sarı saç seni açabilir
Sari yapsana cingene gibi gez
Kaşlarını biraz düzleştirsen çok yakışır sana
Bu renkten başka yskışmaz iyisin böyle
Hayret bu sefer gizli sormamışsın
Ben hep gizli yorumladım zaten. Gizli olmamam hayatında bir şey değiştirir mi?
Kumral tonları olabilir
Asik oldum seni abime alim mi
Keske erkek olsadim
Kızıl mükemmelsin merhaba olur
Yakışır
Bişi diyimmi sana kızıl yakışır
Kızıl yap
Düz üç
Bu ne ağğbi engel
Senin tipini sıfadını sqim
Git kıl dolu boklu suratını yıka
Saçın iyi böyle