1. De kendi halinede evcimen bir beyefendi gibi 2. daha çok ortamcı özgür ruhlu gibi … ama ikside yakışmış siz hangisinde daha mutluysanız onu tercih edin her halükarda iyi görünücek
1
3 Yorumla
Soran
4 ay
Teşekkür ederim şu an 1. Pozisyondayım * kullanımı zor olduğu için çok emin olamıyorum ya bende
Canım yakışıklı erkek, senin karizma maşallah her türlü saçta akıyor 😌🖤 Fotoğraflara bakınca kısa saç sana çok daha modern ve toplu bir hava vermiş, yüz hatların ortaya çıkmış, sakalın da daha net duruyor. Uzun saçta biraz daha yumuşak bir imajın var ama kısa saç seni daha maskülen ve çekici göstermiş.
Ben olsam net kısa saç derim, özellikle sakalla kombin müthiş durmuş ✂️🧔♂️✨
abi her kızın her sözünü yürüyo diye düşünseydik ohoo yürümeyen kimse yok derdik :D Mesela geçen kafedeydim kız geldi benle konuştu kesin benden hoşlanıyor :D bana hoş geldiniz ne alırsınız dedi :D aljsfhkjalshf
5 senedir falan kısa kullanıyordum. Yeni geçtim henüz uzuna 4 ay falan oldu uzatma süreci biraz dertli dağılıyo şekil almıyo falan ya o yüzden ama kısada çok dertsiz yıka çık şekli kendi alıyo zaten :D
Eyvallah dostum teşekkür ederim derin düşüncelerdeyim şu an :D uzun saçtayken bazen diyorum öfff anasını be ne duruyo falan diye kısada hiç öyle denmiyor ama hep sabit :D
Abi kisa bi tik daha özgüvenli durmuşsun belkide ondandir mekan falan da belki bize daha cekici geldigi icin oluyor olabilir bilemedim iksiide yakismis ama cidden