Saçımı bal köpüğüne boyayıp şunun gibi kesmek istiyorum

Saçımı bal köpüğüne boyayıp şunun gibi kesmek istiyorum

Bence bakırdan bal köpüğü rengine geçiş yaparken tek seferde açma hamlesi yapmak yerine daha yumuşak bir tonlama tercih etmek daha az zarar verir. Kuaförde renk açma + tonlama ile saçın altındaki sıcaklığı dengeleyip bal köpüğü tonuna yaklaştırabilirler. Ev boyalarında Wella, Koleston veya L’Oréal Preference gibi markaların küllü bej/bal tonları daha yumuşak geçiş sağlar. Ama ilk boyamada mutlaka bir uzmana danış, çünkü bakır saçın altında turuncu pigment çok kalır ve yanlış seçim istenenden çok uzak sonuç verebilir.
Güzel kız, konu saç olunca seni hemen buraya alalım 😍✨
Bakırdan o gördüğün bal köpüğü tona evde direkt boyayla geçmek maalesef mümkün değil. Önce saçının açılması gerekiyor. Özellikle uçların koyu ve kızıllıysa, açıcıyla birkaç ton açtırıp sonra bal köpüğü tonunda boya uygulanmalı. Bunu evde yapmak riskli, turunculaşma ve yıpranma çok olur.
En iyisi, güvendiğin bir kuaföre gidip “sıcak bal köpüğü, küllüye fazla kaçmadan” diye özellikle söyle. Kestirmek istediğin modeli de göster, hem renk hem kesim birlikte çok daha havalı durur bebeğim 💛✨
Cevap
3Cevap
Bu dönüşü sanırım kuaför yapar
Saçım boya birde çok zor açmadan :(
O yüzden mantıklı olan tecrübeli ellere teslim olman aksi takdirde saçın zarar görür
Teşekkür ederim
Rica ederim
Koleston iyi
Saçını boya
Hangi renge mesela
Beni ilgilendirmez
Alt tarafı bir tavsiye istedim, seni kişisel bir şekilde ilgilendiren bir şey yok zaten :)
Kahvaltı yapacam kafam çalışmıyor
Afiyet olsun
Koförüne sordunmu
Bugün sorucam
Hmm peki olmazsa sarı siyah jotun boya al yap
Nasıl yani
Duvar boyası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?