33 yaşındayım ay olarak hatta sene olarak 34 galiba çünkü aralık doğumluyum 92 ama saçlarım hala gür ve hiç Beyazım yok sizce normal mi uzun süre sonra gören insanlar bile hala aynısını upuzun gür saçlar diyor sizin acaba bu yaşlarda da sizin de böyle mi durumunuz Çünkü yaşlı insanlar da görüyorum saçları beyaz var acaba ilk kaç yaşında beyazlıyor insanların saçları acaba 30 lu yaşlar o kadar yaşlı yaşlar değiller mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayBence çok iyi bir durum
Çok iyi ve saglıklı saclarınız olmalı onlara iyi bakıyor ve değerini biliyor olmalısınız..
Onlarda sizi seviyor olmalı anlasılan ne dersiniz
20 li yaşlarda dahi sacında beyaz teller cıkan var
Oldukça kapsamlı bir konu aslında18 Yorumla
Soran5 ayTsk ederim genetik olabilir çünkü yirmili yaşlarında bir de çok boyama yaptım demek ki beni seviyorlar beni bırakma da saçlarım şu an akıllandım asla boyamıyorum tabi kendi saç rengimi uzattı M insanların burada da gördüm 20 li yaşlarda nasıl beyaz çıkıyor hiç anlamıyorum ki benim şu an 30’u yaşlarım başı yok Allaha şükür
- 5 ay
Bence de şükretmek çok güzel takdir ediyorum..
Boyama pek saglıklı değil gibi sanki
Kına felan iyi geliyor galiba..
Genetik evet bazı insanlar 40 lı yaşlara kadar duruyor siyah
Bazıları 18 yaslarından beyaz teller cıkabiliyor bazıları 20 li yaşlarda
Genetik sanırım başka bir sebep aklıma gelmiyor
Tabikide saçlara bakmak gerçekten çok önemli
Saç güzel bir şey bakım yapınca o da sana bakıyor gerçekten - 5 ay
Rica ederim bu arada
Eminim güzel ve dümdüz saclarınız olmalı
Soran5 ayGür ve uzun kadınlar hep diyor kaynak mı var diye bakıyorlar sonra yokmuş diyorlar bazen nazardeğdiriyolar bana ben de o yüzden gerçek yaşımı söyleyemiyorum onlar 22 23 zannediyor Bisey demiyorum bir de onu söylersem artık nazardan çatlatacaklar
- 5 ay
Ah evet haklısın belkide bu daha iyidir sizin için
Sanırım o derece iyi saçlarınız var..
Dediğim den fazlasını yapmışsınız zaten
Onlara çok iyi bakmışsınız ve onlarda size çok iyi bakıyor ve seviyor sizi..
Kadınlar sanırım cekemiyor bu konularda hemcinslerini
Dikkatli olmanız çok güzel ayrıca..
Gur saç ve uzun saç inanılmaz yakısıyor kadınlara
Soran5 ayEvet gerçekten çekemiyorlar mesela bir tane adam bana sormuştu senin saçların kendi mi ait diye yanımızda bir tane bayan arkadaşım vardı kadın demez mi ben baktım kendisine ait dedi kadın gitmiş benim saçımı incelemiş böyle bir şey olamaz demek ki kıskanmış enerji yüklemiş yani bana
Soran5 ayKadın benden önce söylüyor kendisine ait saçları ben baktım diyor şaka gibiler kadınlar
- 5 ay
Ciddimisiniz.
Olaya baksanıza ya
Bu tam bir film gibi
Film leri ya da dizileri aratmayan bir olay denebilir
Gerçekten daha neler neler yasıyorsunuz belkide
Kadınlar bu konuda sandıgımızdan daha kıskanc sanki
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 💕
Çooook normal, hatta baya şanslısın söyleyeyim sana 😍 Saçta beyaz çıkma yaşı tamamen genetikle ilgili. Bazıları 20’lerinde ilk beyazı görürken, bazıları 40’larına kadar tek tel beyaz görmüyor.
Senin ailede de muhtemelen geç beyazlayanlar vardır. 30’lu yaşlar kesinlikle yaşlı değil, merak etme 😂 Gür, uzun saçların da çok güzel bir artı. Keyfini çıkar, düzenli bakım yap, gerisini genetik halleder güzelliğim 🌸💁♀️✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
37Cevap
Saç Bakım konusunda 301 cevap paylaştı. Normal.
Benim babaannem 94 yaşındaydı, bir tel beyazı bile yoktu. Peder'de aynı şekilde. Ben de aynı şekilde. Genetik yani.
16 Yorumla
Soran5 ayAyy sonunda benim gibi bir insan daha varmış neyse tek değilmişim 😄😄
Soran5 ayAllah bu durumumuzu daim etsin inşallah bozulmaz âmin 2026’dan tek beklentim bu şu anda verdiği güzelliği genetiği almasın bozulmasın🙏😄
Soran5 ayAslında çok haklısın hiçbir şey de yapmıyorum sadece saçımı yıkayıp çıkıyorum bakmak lazım bir de benim saçlarım çok uzun ya bazen üşeniyorum bir şey yapmaya zaten yıkaması bile zor
Soran5 ayHaklısın şimdi bu saatte bakım yapasım geldi bakımından sanırım kasıp da yağ falan sürüyorlar o
- Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayMaşallah diyelim 🧿 var böyle saçı olanlar. Şans, nasip, genetik diyelim. Peki uzun süredir aynı model olması bu sebepten mi?
19 Yorumla
Soran5 aySebebi genetik olabilirim ben de bilmiyorum
- 5 ay
Onu kastetmedim, hani başka model denemeyi düşünmediniz mi?
Soran5 ayBaşka model derken saç modeli mi ben saçlarımı çok boyattım bir de mesela renk olsun diye sarı yaptığım siyah yaptım özellikle sarı çok yaptım ama şu an bıraktım iki senedir boyatmıyorum kendi saç rengimi uzattım
Soran5 ayAma kuaföre gitmiyorum saç kestirmek için saçlarım belimden aşağıda şu anda çünkü kuaföre gittiğim anda çok kesecek
- 5 ay
Evet evet modelini soruyodum. Saç güzel bir aksesuar var ve maşallah beyazınız bile yokmuş. Renk denemişsiniz ama sanırım başka saç modeli denememişsiniz. Bazı şeyler zamanında yapılmalı, bence farklı modeller de denemeyi düşünün 🙏🏻
Soran5 ayModel derken saç kesimleri mi ben uzun zamandır kuaföre gidip saçımı modelleri kestireyim demedim çünkü çok kesiyorlar en son dört sene önce kırıklarını alın dedim benim saçım belimden aşağıdaydı neredeyse omuzuma kadar çıkarmışlardı o kadar üzülmüştüm ki Allah’tan saçlarım çok hızlı uzuyordu yine geldi aynı boyutuna bir senede
- 5 ay
Sıkılmıyorsan sorun yok bence 🙏🏻
Soran5 ayYok tam tersi giderim model diye çok keserse psikolojim gider
- 5 ay
Böyle de saç boyunun esiri gibi oluyor insan. Biraz da o yüzden bunu sormuştum 🙏🏻
Bu insanın yaşam tarzına, genetiğine ve kendini yıpratmasına göre değişir ki. Standartı yok yani 🤷🏻
16 Yorumla
Soran5 ayAslında alkol falan da içen insanım yani yıpratıyorum kendimi alkol içmek yıpratmaktır zaten
Soran5 ayAynen evli değilim yalnız evlenmeyi ben istemedim şimdi yanlış anlaşılmasın çünkü bana göre değil ben çocuk sevmiyorum çocuk ayak bağı bana göre ben uğraşamam bir de çocuk doğurmaktan korkuyorum ben vücudum bozulacak diye bu yüzden evlenmedim
Soran5 ayEvet öyle bir durum var korkuyorum çocuk falan doğuramam ben tüm vücut bozulur
Nazar degdireceksin kendine. Böyle şeyler güzeldir dikkat et 😊😄
12 Yorumla
Soran5 ayDeğmesin ya Allah korusun en iyisi ben düşünmiyim böyle şeyleri yoksa inanıyorum yani değer bir şey olur
5 ayHemen hemen seninle aynı Yaştayım zaten saçtaki beyazlık ya ırsidir ya da 45'ten sonra başlar
14 Yorumla
Soran5 ayO iyi daha zamanımız var 45 e kadar desene
- 5 ay
Eğer ki hayatında sinir stres öfke veya kavga Yoksa bu 50'ye kadar da gider
Soran5 ayBende çok var stresli geçti hayatım hep kadınlar beni çok kıskanıyor da hala kıskanıyorlar küçük zannedip de o yüzden onlarla çok sıkıntı yaşadım tuzak kurdular kavga ettik bir dolu şey
- 5 ay
Hwr kavga ettiğin de bir saç telin beyazlar bence bırak konuşsunlar sen cevap bile verme
Gizli Üye(36-45)5 ayMaşallah deyim de illa nazar mı değsin istiyorsun amaç ne
12 Yorumla
Soran5 ayTsk ederim 🙏 aman değmesin nazar 🪬
Cevap sahibi5 ayNe iş yapıyorsun?
Maşallah sana. Benim saçlar beyazlamaya ve dökülmeye başladı
16 Yorumla
Soran5 ayTsk canım 🙏 geçmiş olsun sana da Bisey yapılır mu bilmiyorum ama doktora falan gitsen çözümü yok mu bir baktır istiyorsan
Soran5 ayEn iyisini yapıyorsun gerçekten takmamak lazım haklısın
Soran5 ayDoğru söylüyorsun belki dış görüntümüze etki etmiyor olabilir ama hastalık buna inanıyorum çünkü baş ağrısı falan oluyor böyle çok takınca bir şeylere
5 ay16 yasimda beyazlarim vardi 24 yaslarimda sacimin 3 te 1 i beyazdi. Sakallar ailk beyaz 27 lerde dustu. Simdi sac sakal %50 beyaz...
07 Yorumla
Soran5 ayÇok çok erken olmuş nasıl böyle bir şey olabilir nasıl 16 yaşında oluyor doktora falan gittin mi çaresi yok muydu hiç
- 5 ay
Hayat zordu sinir stres dediler... Bizde cok sorgulamadik acikcasi... Simdi ayda bir boyuyoruz ehehe
Soran5 ayBenim hayatım da çok zordu hep sinir stres altında yaşadım
Soran5 ayO boyama işi çok sıkıntılı ben sarıya boyatıyordum açtırıyordum renk olsun diyeama bir de saçlarım hızlı uzuyor haftasına dibinden böyle koyu kumral çıkınca çok kötü gözüküyordu ben de bıraktım boyatmayı hemen ay bitmeden uzuyor dipten geliyor uğraşılacak gibi değil yani şu an kendi saç rengimi uzattım çok rahatım yani boya falan uğraşmıyorum
- 5 ay
Ehehe seninki zaten orjin renkmis. Beni yasli gosteriyor (sismanken) ve maalesef sscim sakalim csbuk uzar. Dolayisiyla ayda bir kac gun o dedigin gibi dolasiyorum bende :) Ben bir de duz siyah degil bszen oarliament mavisi bazen kirmizi bazen kizil falan renk atiyorum. Zor 😆
Soran5 ayAyy zor ben asla boyayamam saçımı birde eskiden sarıyı açtırıyordum kuaförde sadece onu da bıraktım pişman oldum uğraşılmıyor diye
Kendi saç rengimi uzattım inşallah bir şey olmaz ya kendi rengime. Yaşa bağlı- 5 ay
Ehehe ina
5 ay23 de sonra beyazlık ve dökülme başladı erken
07 Yorumla
Soran5 ayÇok erken olmuş geçmiş olsun
- 5 ay
Aynen sende var mı
Soran5 ayYok işte ne zaman oluyor diye sordum
Soran5 ayRakamımdan dolayı korktum da bende ne zmaan olacak acaba diye aizlwrde ne zaman başladı diye sordum
Soran5 ayBende olursa kafama skrmdirek o şekilde yaşayamam zirvede bırakır giderim
- 5 ay
Senin rakam yazılan mi yaş
Her insanda aynı olmuyor değişir beyazlama
Soran5 ayEvet yazılan yaş maalesef ama demek istiyorum ki zaten anlamadın galiba sen soruyor şu an bu rakamdayım olmadı daha hangi rakamda oluyor diye sordum ben de
5 ayMaşallah, 5-6 senedir beyazliyor bizimkide. Bu sene sakallarda beyazlamaya başladı
02 Yorumla
Soran5 ayGeçmiş olsun durur İns veyazlaması ama durmuyor galiba hızlı mı artıyor bir başlayınca
- 5 ay
Hızlanıyor, bu sene hatta daha felaket oldu. Baba olmadan yaşlandık biz. Kabul ediyorum bunu artık
5 ayYasa bakmaz o genetik daha cok. Hem beyaz yok diye üzülür mü insan
05 Yorumla
Soran5 ayYok üzülmedim aslan başıma ne ne zaman gelecek diye merak ettim hani yaş olarak şu anda gelmedi ya rakam olarak büyük bir rakam malum
- 5 ay
Kadınlar daha gec beyazlar 40 ve sonrası
Soran5 ayNeyse biraz daha zamanım var desene şu an yolum bitmemiş o zaman
- 5 ay
Sen de hemen karalara bağladın daha gençsin merak etme
Soran5 ayteşekkür ederim 🙏
5 ayStresten uzak durmayı başarabilmişsin. Bende var beyaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayo yaşta beyaz yoksa çok iyi bence, ben o yaşta kısmı beyazlık vardı, gerçi aramızda bir kaç yaş var ama bende beyazlık gittikçe arttı
02 Yorumla
Soran5 ayGeçmiş olsun hadi ya bir başlayınca daha mı hızlı arttı
Cevap sahibi5 ayteşekkür ederim, evet ama benim anne baba 22 ay ara ile vefat etti, çok sıkıntılı dönem geçirdim, kan değerlerim ve sağlığı takip ederim ama bu duruma engel olamadım
5 ayAferin böyle kendine nazar değdir
16 Yorumla
Soran5 ayAyy bunu babam da diyor hep kendine nazardeğdirceksin diye insanın kendisine nazar geçiyormuş galiba doğru değil mi
- 5 ay
Kesinlikle. Bağışıklık sistemim çok güçlü benim diyorum ertesi gün olmadık hastalıklar Peyda oluyor
Soran5 ayAyy doğru söyledin ne yapsak ama yani mesela begeniyoruz bir şeyimizi o sırada dile getiriyoruz hiç düşünmeden bunu başka konu mu düşünmemiz gerekiyor
- 5 ay
Düşün ama kimseye söyleme. Kimin ne olacağını bilemezsin.
Soran5 ayDoğru söylüyorsun zaten etrafımızdaki hiç kimse iyi olmamızı istemiyor en ufak iyi olsak bile kötüenerjilerini bize yönlendiriyorlar bunu çok net görüyorum
- 5 ay
Bunu gördüğün kadar bunu bilip o şekilde hareket etmen de önemli. Mesela ben ev almaya niyetliyim alacağım da kimse şu an bir şey bilmiyor.
5 ayDaha 20'lik gibisin boş ver işte
12 Yorumla
Soran5 ayTsk canım haklısın
- 5 ay
Rica ederim sen de şanslısın
Genelde genetik bu olaylar
16 Yorumla
Soran5 ayBuna inanırım
Soran5 ayÇok erken ya tuhaf gerçekten ama doğrudur inanırım
Soran5 ayYazık çocuğa ya o yaşta kötü olmuş
5 aybende bir tane var uzadıkça kopartıyorum 😬
12 Yorumla
Soran5 ayAyy yolmak sakıncalı değil mi daha çok beyaz çıkartır diyorlar büyükler doğru mu
- 5 ay
bende çoğalmadı
5 ayBenim saçlar 26 da beyazlamaya başladı
17 Yorumla
Soran5 ayÇok erken değil mi yapacak bir şey var mı bilmiyorum ama bir doktora falan gittin mi
- 5 ay
Doktorluk durum yok ki,
- 5 ay
Genetik bu. Bende boya yapıyorm
Soran5 ayBoyayla da uğraşılmaz ki ya ben saçlarımı açtırıyordum sürekli sarıya her ay boyayla uğraşamadım şu an bıraktım kendi saç rengini uzattım mecbur boyayla ugrasmak çok zor çünkü hemen dibi çıkıyor
- 5 ay
Doğru çıkıyor ama yapacak bir şey yok. Benim sadece saçlar değil sakalim da bem beyaz aslında ama boya yapıyorm.
Soran5 ayBir de çok genç yaşta olmuş artık boyayla çözüm bulduysan öyle devam edeceksin başka çaresi yoksa
- 5 ay
Yok başka çaresi ya. Var ama pahalıya mal olur. O yüzden boya en iyi çözüm
5 ayNe güzel işte daha ne istersin
12 Yorumla
Soran5 ayTsk canım 🙏
- 5 ay
Rica ederim 😉
Gizli Üye(36-45)5 ayevlenmedın heralde cocukta yok :D
131 Yorumla
Soran5 ayAyy nerden anladın çok zekisin gerçekten tam isabet yani evlenmeyi ben istemedim evet bu çocuk sevmiyorum zaten uğraşamam ayak bağı
Cevap sahibi5 aycocuk olsa sıkıntılardan ve ev ısı vs den beyazlardı
ama 33 yasında sevısmemek zor stres yapar hocam :D
Soran5 aySevişmediğimi nereden biliyorsun sen illa evliler mi sevişiyor ne alaka yani
Soran5 ayBen her gün sevişiyorum biliyor musun sen bunun için evlenmeme gerek yok ki bir ton var zaten her gün yazıyor arıyorlar bir dolu var
Cevap sahibi5 ayhergun baskasıyla mı anlamadım
Cevap sahibi5 aymeslek ne kı sızın
Soran5 ayYani evlenmeden de istersem her gün sevişirim dedim
Soran5 ayHani evlenmediğim için sevişmemek stres yapar demişsiniz ya onu diyorum ben illa evlenmem gerekmiyor diyorum şimdi bile istediğim anda bir dolu erkek bulabilirim yani sevişmek için bunun için evlilik lazım değil
Cevap sahibi5 ayaynen ama hıc bulamamaıssınız ıste guven onemlı herkesle yatamazsın maleseffff
Soran5 ayNereden biliyorsun sen benim kiminle yatıp kalktığımı ya canım mısın gece gece bulamamışmışım çok komik gerçekten daha dün birisiyle alkol içip yattım belki nereden biliyorsun sen benim ne yaptığımı bir dolu erkek var ne diyorsun sen
Cevap sahibi5 ayo vıbe vermıyosun sekerım
Soran5 ayBenim sana şu anki sevgililerimi sayamazsın bile hepsi de bana aşık sen çatla da patla orada zaten ben istemiyorum sürekli yatmak istiyorlar anladın mı insanız yani canımı acıtıyorlar bazen bıkmışım zaten seksten sen neyin kafasindasin
Soran5 ayTam yanlış kişiye söylüyorsun bunu yattığım adamları engelliyorum adamlar bana düşman oluyor çünkü bir daha yatmayacağım için deliriyorlar sen de gitmişsin sevişemiyorsun diyorsun tanımadığım bir kıza yuh yani bir de sürekli sevişen birine demen de çok komikti
Cevap sahibi5 ayılgınc bır soylem tutarsız bıraz maalesef bızımla degılsın kral
Cevap sahibi5 ayumarım korunuyosundur yoksa rısk buyuk
Soran5 ayEvet ben de ondan korkuyorum çok risk var doğru söylüyorsun
Cevap sahibi5 ayhastanelık mı oldun oha o nasıl oldu :D nerede yasıyosun dm gelsene
Soran5 aySevgilim daha iyisi çıkmıştı küçük kadın görmemiş sanki onun yüzünden tahriş olmuştum tabi ona yol verdim de şimdi ağlıyor engellediğim için
Cevap sahibi5 ayNe is yapiyosun
Soran5 ayNapcan ne iş yaptığımı ya ben sana soruyor muyum ne iş yapıyorsun diye nefret ediyorum erkeklerin kadınları iş güç sormasından size ne kardeşim ne iş yapıyorsam yapıyorum
Cevap sahibi5 ayMerak ettim muhattapoldugun tipleri
Soran5 ayÜniversite bitirdim 10 sene önce işsizim amcam dayım yoktu iş vermediler
Soran5 ay29 yaşına kadar çok uğraştım mülakatlar falan oluyor iş vermiyorlar hep torpil var ben de sonra ümidi kestim daha uğraşmadım çünkü iyi bir amcam dayım yok gerçekten hepsi iskele amca dayısı kötü insanlardı akrabalarım benim kötü olmamı isteyen büyü yapan insanlar akrabam dı
Cevap sahibi5 ayAnladim ama babadan zenginsin sanirim iyi geciniyorsun gibi
Soran5 ayArkadaşım parayla ilgili sorunların var herhalde senin konu saç Beyazlamasından benim parama geçinmeme getirdin evet özel üniversiteden mezun oldum o kadar yani anladın mı
Soran5 ayZaten bu yüzden de çocuk yapmak istemiyorum çünkü çocuk için çok para lazım anladın mı benim işim yok gücüm yok çocuğa yazık yani o yüzden önyargılı olmamak lazım insanlara karşı
Soran5 ayBabadan da zengin değilim yaşlı adamlarla takılıyorum tamam mı 45 50 yaşında sevgilim var
Cevap sahibi5 ayE guzelmis fizigin de iyiyse
Cevap sahibi5 ayMerak ettim seni sorunu begendjm yazsana
Soran5 ayFiziğim için erkekler bçyle kız yurt dışınfa bile yok diyen erkekler oldu iyi galiba oldukça öyle derler
Cevap sahibi5 ayHmm benimde iyidir
Gizli Üye(25-29)5 ayEminim olduğundan genç gösteriyorsundur
14 Yorumla
Soran5 ayEvet ama bazen sorun oluyor biliyor musun mesela insanlar beni 22 ya da 23 zannediyor ben de bozmak istemiyorum onları öyle kalıyor sonra onlarla konuşurken bazen kötü hissediyorum ama nazar deyebilir diye söylemek istemiyorum çünkü o da var başıma geldi birisine söyledim inanmamıştı ben de kimlik gösterdim yaşımı inanmadı ben o gün çok kötü kaydım düştüm ben o gün benim bacağım ayağım kırılabilirdi görenler de öyle dediler
Cevap sahibi5 ayAllah Allah gerçekten mi O kadar küçük gösteriyor musun neredeyse 10 yaş kadar? Çok merak ettim seni mutlaka görmek istiyorum gizliden çıksam bulsan beni olur mu
Soran5 ayEvet 10 11 yaş küçük sanıyor insanlar doktora gitmiştim sistemde benim doğum tarihimi görünce kadın şoka girmişti burada 92 yazıyor demişti çok fazla küçük gözüküyorsun demişti bir defa da emlakçı kimliğimi görmüştü çok küçük gözüküyorsun nasıl olabilir diye bana sormuştu sosyal hayatta bazen bu yüzden sıkıntı yaşıyorum
Cevap sahibi5 ayAllah Allah olduğundan bu kadar küçük göstereni de ilk defa duyuyorum mutlaka görmek istiyorum seni gizliden çıkıyorum beni bulman için olur mu
5 ayGenlerinde yok ise yoktur beyaz
10 Yorumla
5 aydertsiz başına dert
12 Yorumla
Soran5 ayAyy gerçekten ya dert arayışım var galiba 😄😄
- 5 ay
arama iyi bir şey değil
20 li yaslarda beyazlar cikmaya basladi
17 Yorumla
Soran5 ayÇok çok erken olmuş
Soran5 aySize gayet güzel yakışmış doğal hali daha iyi bence de boyatmayarak iyi yapıyorsunuz
Soran5 ayGayet hoş gözüküyorsunuz rica ederim 🙏
- 5 ay
Normal genetiğin iyi
11 Yorumla
Soran5 ayTsk canım 🙏
O sırada 23 te ağarmaya başlayan saçlarım 😅
06 Yorumla
Soran5 ayÇok erken ya çaresi falan yok mu ya doktora falan gittin mi hiç anlamıyorum da bu konuda o yaşlarda çünkü aklımda beyaz saç diye bir şey bile yoktu şu an sadece aklımda var acaba başıma ne zaman gelecek diye
Soran5 aySen seviyorsan hiçbir sorun yoktur. ben de ne zaman başıma gelecek diye korkmaya başladım düşün daha başıma gelmeden korku yaşıyorum gelecek mi diye
Soran5 ayBoya çok sıkıntı ya ben yirmili yaşlarında çok saçımı boyuyordum renk olsun diye sarı siyah neyse sonra uzun 4.05 sene sarı yaptım uğraşılacak gibi değil onun bir de benim saçlarım çok hızlı uzuyor haftasına dibi çıkıyor haftasına koyu koyu kumral renkler çıkıyordu sarının altından çok kötü uğraşamam ben boyayla maddi manevi sıkıntı boya çünkü hemen geliyor ben de o yüzden bıraktım kendi saç rengimi uzattım
5 ayGamzsın hayat iyi
04 Yorumla
Soran5 ayTam tersi çok stres altında yaşayan bir insanım bir de her şeyi çok takıyorum kafama mesela bunu bile taktım düşün yani
- 5 ay
Genetik o zaman
Soran5 ayOlabilir buna çok inanırım bizim ailede yaşlanmıyorlar da kimse herkes sağlam maşallah
- 5 ay
Hmmm iyiymiş
Gizli Üye(30-35)5 ayBenimde öyle
34 Yorumla
Soran5 ayAyy iyi sonunda benim gibi bir insan daha buldum bazen insanlar böyle bir şey olamaz nasıl o yaş diyorlar inanmıyorlar ama normal aslında yani var demek ki
Cevap sahibi5 ayNormal genetik zaten
Soran5 ayTsklr
Cevap sahibi5 ayRica ederim
Gizli Üye(36-45)5 ayNe güzel senin için aranan kan😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayGenetiktir canım , normaldir.
11 Yorumla
Soran5 ayTsk canım 🙏
Gizli Üye(36-45)5 ayİrsi demekki nerelisin senn
13 Yorumla
Soran5 ayNereli olduğum bile bir acayip benim normalde iç Anadolu’nun bi şehri yazıyor kimliğimde ama herkes beni Ruslara benzetiyor beni görünce Rusça konuşuyor insanlar memleketimi duyan da inanmıyor zaten
Cevap sahibi5 ayAaa nerelisin gerçekten
Cevap sahibi5 ayBi cevap bekliyorum senden
5 ayNormalll
10 Yorumla
5 ay36 ama beyaz yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKasa sağlam mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayPopondaki siyahmi sarımı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ay21 imde başladı
01 Yorumla
Soran5 ayAyy çok erken
Gizli Üye(30-35)5 ayYay mısın oğlak mı
00 Yorumla
5 ayNormal çok normal
00 Yorumla
5 ayGeçen sene gördüm
00 Yorumla
5 ay25 yasinda
04 Yorumla
Soran5 ayÇok erken olmuş
- 5 ay
eee hayat ne getirecek bilemezsin
Soran5 ayHaklısın zaman ilerledikçe aleyhimize ilerliyor
- 5 ay
evlimisin
Gizli Üye(25-29)5 ayOlur ya sorun etme
06 Yorumla
Soran5 ayMerak ettim sadece kaç yaşında böyle bir felaket başıma gelecek şu an gelmedi henüz mesela yaşıtlarıma bakıyorum görüyorum onlarda beyazlar var o yüzden benim sıramı merak ettim ne zaman
Soran5 ayOlmasın ya Allah korusun böyle iyi
Cevap sahibi5 ayHim hayat dolusun bence
1 tane seni yaşlandırmaz
Spor yap genç kal
Soran5 aySpora da zaman lazım zaman bulamıyorum ki Allah’tan genetik fiziğimi şu an bozulmadı da bozulursa diye korkuyorum yani
Soran5 ayDoğuştan çirkin doğsaydım böyle kaygılarım olmazdı şimdi bunu kaybedeceğim diye korkmaya başladım galiba elimdekini
Cevap sahibi5 ayKonuşalim mi?
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem